Arensbak | Red

Red er baseret på Shu Puerh te fra Yunnan-regionen og fermenteret efter kombucha-metoden.
Udover teens naturlige jordlige smagsnoter, føjes der i andengæringen komponenter og elementer, som har til henblik at skabe krop, tanniner og syre. Der arbejdes med aronia, surkirsebær og solbær. Der benyttes tørrede svampe for at skabe umami samt enebær, drueskalsekstrakt og ej som bidrager til strukturen og giver tanniner.

139,00kr.

OBS: Vi leverer kun til Middelfart og omegn – vi afleverer varer hver tirsdag og torsdag

Klik & Hent

Bestil og betal online. 
Hent indenfor 2 timer

Middelfart:

Kun 4 tilbage på lager

Arensbak | Red

Varenummer 650
Varenummer 650

Beskrivelse

ARENSBAK Non-Alcoholic er en del af en ny international kategori, kaldet wine proxies. Til forskel fra almindelige alkoholfrie vine, hvor alkoholen fjernes, er wine proxies fremstillet efter nye metoder, hvor man på en base af f.eks. te arbejder med forskellige lag af frugt, krydderier samt komplekse fermenteringskomponenter. Wine proxies passer godt til gastronomi, da man ved at bruge fermenteringstekniker, kan skabe en smagsoplevelse med syre, krop og tanniner.
ARENSBAK blev lanceret i sommeren 2022, og siden kommet på vinkortet på nogle af Danmarks bedste Michelin og gourmet restauranter. Bl.a. Søllerød Kro, Restaurant Kong Hans, Falsled Kro, Svinkløv Badehotel og mange flere…
ARENSBAK finde i 4 varianter: ARENSBAK Red, White, Rosé og Effervecent.

Yderligere information

Brand

God til

Okse, Vegetar, Vildt

Land

Danmark

Producent

Arensbak

Størrelse

75 cl.

Type

Alkoholfri