Vi er Vin & Co.

På Strandvejen 14 i Middelfart finder du Vin & Co.

Vi er en lokalt forankret, fysisk forretning med en mere end 10 år lang og stolt historie om vinsalg i Middelfart. Mange kender os som Vin & Vin Middelfart, og det er vi også stadigvæk – vi har bare skiftet navn til Vin & Co. Middelfart, fordi vi har vin på hylderne, men vi har også alle vinens venner: Rom, gin, portvin, champagne og meget mere. Det er alle vinens venner, der udgør Co.’et i Vin & Co.

Vi håber, du finder det, du søger her på siden, og du er også altid velkommen til at besøge os i butikken på Strandvejen 14 i Middelfart.

– Anders og Jacob

Historien bag Vin & Co.

I 2009 åbnede vinforretningen, Vin & Vin, på Brovejen 244 i Middelfart. Den skulle siden vise sig at blive den første af mange under navnet Vin & Vin.

Efter otte år på Brovejen flyttede butikken ud i Middelfarts industrikvarter, hvor Vin & Vin-kæden havde centrallager. Efter små tre år i industriområdet blev butikken solgt til Jacob R. Demant, som kort efter overtagelsen valgte at flytte butikken tilbage i første række, denne gang på Strandvejen 14.

Her finder du os den dag i dag. Vi er stadig en del af Vin & Vin-samarbejdet, på trods af, at vi 1. oktober 2022 skiftede navn til Vin & Co. Middelfart. Navneskiftet kom i kølevandet på først coronakrisen, dernæst energikrisen, som viste os vigtigheden af at skabe en onlinebutik, hvor kunderne altid kan holde sig opdateret på sortiment og aktuelle tilbud.

Vi er lokale!

Vin & Co. Middelfart er din lokale vinhandel.

Når vi siger, vi er lokale, er det for at understrege, at vi ikke drømmer om at blive en stor onlinespiller, som aldrig ser kunderne i øjnene, vejleder dem personligt eller tør udfordre deres vinsmag.

Selvom vi har en webshop, er vi stadig en lokalt forankret, fysisk butik, som sætter en ære i den gode service og nære kundekontakt.

Hos os handler du altid med Anders eller Jacob – uanset, om du gør dine køb online eller i butikken.

Du er altid velkommen til at kontakte os

Vi er altid tilgængelige på telefonen i butikkens åbningstid, så hvis du har brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.