For erhvervskunder

Som erhvervskunde kan du glæde dig over nogle gode fordele, når du handler med os.

Hos os kan du få en løsning, der passer til netop din virksomhed, uanset om du skal bruge en gave til en reception, en kunde eller måske en gave til alle dine medarbejdere.

Som bonus kan du glæde dig over at få en vinkonsulent tilknyttet, der kender netop din virksomheds behov og smag.

Velkommen hos Vin & Co.

– Maria, Anders og Jacob 

Få din egen vinkonsulent

Hos Vin & Co. får du en vinkonsulent tilknyttet, når du handler som erhvervskunde. Din vinkonsulent kender din virksomhed og dit behov, og vi kommer gerne på besøg med forskellige vine, så du kan finde den, der passer til netop jeres virksomhed.

Vi leverer både større og mindre partier og kan pakke vin til alt fra jule- og kundegaver til receptions- og sæsongaver. 

Skræddersyet vin til din virksomhed

Det er ofte en populær løsning af få sit eget logo trykt på en flaske vin, rom eller gin.

Hos Vin & Co. er vi specialister i at levere den slags skræddersyede løsninger til din virksomhed. Uanset, om du er til gin, rom eller en god flaske rødvin, kan vi levere med speciallavet etikette, en historie på bagsiden eller en helt særlig indpakning. 

Det er kun fantasien, der sætter grænser, og vi hjælper med at nå frem til en anderledes løsning, der passer til netop din virksomhed.

Engrossalg til den lille café, vinbar eller restaurant

Vi har en særlig forkærlighed for de små cafeer, den lille vinbar og den intime og hyggelige restaurant. Dem er vi gode til at servicere med god vin til de helt rigtige priser. 

Vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige vin til menukortet, og vi leverer selvfølgelig direkte til døren.

Du er altid velkommen til at kontakte os

Personalegave, vin til receptionen, en kundegave eller bare en rigtig god fredagsbar. Vi har vin til alle lejligheder og anledninger og kan både stå for større og mindre partier. Hvis du vil høre mere om dine muligheder, er du altid velkommen til at ringe eller komme ned forbi butikken på Strandvejen 14 i Middelfart.

Holdet bag Vin & Co.