2021 Lagoalva | Vudu

VUDU! Bare ordet i sig selv er magisk, og dette er ikke fjernt fra den tanke der har lagt navn til vinen. Filosofien bag VUDU vinen er, at når folk smager og indtager VUDU at blive bjergtaget og magiske noter i dens pragtfulde smag!

79,00kr.

OBS: Vi leverer kun til Middelfart og omegn – vi afleverer varer hver tirsdag og torsdag

Klik & Hent

Bestil og betal online. 
Hent indenfor 2 timer

Middelfart:

På lager

AntalMængderabat pr. stkNedsat pris
6 eller flere65,00kr. pr. flaske

2021 Lagoalva | Vudu

Varenummer 2639-21
Varenummer 2639-21

Beskrivelse

Vinhuset – Baggrund:

Her i det midt-vestlige Portugal kun små 50 km nordøst for Lissabon ligger familiefirmaet, Lagoalva, der går helt tilbage til 1834. Lagoalva er på mange måder en klassisk portugisisk herregård, hvor man ud over vindyrkning også har klassisk portugisisk landbrug med dyrkning af oliven, majs, ærter, bønner, byg, lucerne osv. Derudover har de et stort opdræt af kvæg, får, geder og ikke mindst de berømte Lusitano-heste, som bl.a. bliver brugt til dressur og tyrefægtning. Skovbruget fylder også en del i området med store arealer af korkege, valnødde-, fyrre- og eukalyptustræer.

Ud over de regionale druesorter, eksperimenterer Lagoalva også med f.eks. Chardonnay, Viognier, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir, Syrah osv., der ofte bliver brugt i blandinger med Portugals egne sorter.

VUDU vinen består af 100% Syrah. Druerne høstes om natten for at undgå, at druerne blive for varme, og mister for meget saft før den egentlige vinproduktion går i gang. På denne måde skabes de bedste betingelser for en god årgang
Druerne gennemgår en maceration for at drueskaller kan tilføre vinen dens smukke farve og at få tilført tilpas med tanniner. Herefter sker den alkoholiske gæring af vinen i rustfrie ståltanke ved 24 grader. Så er tiden kommet til den malolaktiske gæring på franske og amerikanske egetræsfade, i 4-6 måneder før af vinen aftappes og kommer på flaske.

En levende rubinrød farve i glasset og med en duft, der domineres af røde frugter og noter af vanilje. Smagen er saftig med friske røde bær og medium krydret. Selv om vinen har et godt bid, så er eftersmagen både harmonisk, velbalanceret og blød.
En rigtig flot og elegant vin, og et strålende eksempel på at Portugal er andet end fremragende Portvin og Madeira.

Vinen gør sig rigtigt godt til grillet kød eller fiskeretter.
Servér vinen ved 16 °C.

Yderligere information

Alkohol

14%

Drue

Syrah

God til

Fjerkræ, Grill, Gris, Pasta, Pizza

Område

Douro

Land

Portugal

Størrelse

75 cl.

Type

Rødvin

Årgang

2021