Winemakers Dinner, Leo Steen Billet

OBS. Når du har gennemført købet modtager du en ordrebekræftelse på mail, denne fungere som din billet – det er ikke nødvendigt at hente nogen billet i butikken.
Så sker det 👀🍷🤩
Leo Steen kommer hjem til Middelfart!
Han startede som tjenerelev på Munkebjerg hotel og tog derefter til Californien for at dygtiggøre sig inden for vin.
idag er han en meget respekteret vinmager i USA, men har altså dybe rødder i Middelfart….
Nu komme han tilbage til byen med 7 af sine vine, som vi skal smage og som han vil fortælle om…..
– på dansk naturligvis 👍🏼🍷
Som altid er det HUSET der ligger Restaurant til arrangementet og det er Køkkenchef Michael Hansen og hans team, der ud fra Leo’s vine, laver aftenens 5 retters menu.
🤩Det bliver et brag af en aften🤩

5 retter 7 vine 🍷

599,00kr.

OBS: Vi leverer kun til Middelfart og omegn – vi afleverer varer hver tirsdag og torsdag

Klik & Hent

Bestil og betal online. 
Hent indenfor 2 timer

Middelfart:

Ikke på lager

Winemakers Dinner, Leo Steen Billet

Varenummer 73618504
Varenummer 73618504

Beskrivelse

Amerikansk inspirerede retter med matchende vine fra Leo Steen
Bag Leo Steen Wines finder man danskfødte Leo Steen Hansen, som flyttede til Californien i 1999.
Som søn af den daværende køkkenchef på Kryb-i-Ly Kro, mellem Middelfart og Kolding, kom han som 20-årig i lære hos sommeliermester Orla Farman på Munkebjerg Hotel. Senere var han bl.a. i et par år chefsommelier på Restaurant Kong Hans i København, inden han rejste til Californien for at videreuddanne sig og måske fuldføre sin drøm om at lave vin. Han havnede i Sonoma og fik hurtigt job som tjener, sommelier og vinindkøber på Dry Creek Kitchen og Cyrus Restaurant i Healdsburg.
I 2002 begyndte han at arbejde i kælderen hos Stuhmuller Vineyards i Alexander Valley, hvor han sideløbende tog en ønolog-uddannelse. I dag står han for vinificeringen hos Stuhmuller, men for nogle år siden begyndte han også at lave et par vine i sit eget regi, Leo Steen Wines, ved at finde druer fra udvalgte parceller i Californien og selv vinificere dem.
Leo har høstet stor anerkendelse for sine vine, der stilmæssigt holdes så tæt på den europæiske stil som muligt, med god frugt og saft, men også med en god struktur og et bid, som passer godt til den gode gastronomi.