Vivunt | Amarone della Valpolicella 2018

329,00kr.

OBS: Vi leverer kun til Middelfart og omegn – vi afleverer varer hver tirsdag og torsdag

Klik & Hent

Bestil og betal online. 
Hent indenfor 2 timer

Middelfart:

Ikke på lager

Vivunt | Amarone della Valpolicella 2018

Varenummer 2715-18
Varenummer 2715-18

Beskrivelse

Denne rødvin er et godt blend af 60% Corvina, 25% Rondinella, 10% Corvinone og 5% andre druer, alle fra lokal området. Druerne der høstes manuelt, gennemgår en tørringsproces, druerne ligger i flade trækasser i 120 dage i et særligt tørrerum, som er temperatur- og fugtighedskontrolleret. Her tørrer druerne fra høsten i september/oktober og frem til januar/februar. Under denne proces mister druen 40% af sin vægt. Det efterlader en lille rynket drue, som er proppet med sukker. De afstilkes, knuses, og så gæres de rosinagtige druer til vin under kontrollerede temperatur forhold mellem 12 -23 grader, mens macerationen varer 30 dage og forgår ved 12 grader. Grundet det høje sukkerindhold, kan vinen nå en alkoholprocent på 15 – 16%.

Vinen er lagret 24 mdr. på franske fade og herefter tappet på flaske for yderligere 6 måneders lagring inden frigivelse til salg.

Vivunt Amarone har en dyb flot granatrød farve. Næsen emmer af noter af læder, eg, urter, krydderier og tørrede figner. Smagen er meget fyldig og saftig, med en dejlig rund fuldmoden frugt, touch af frisk syre og behagelige tanniner i den lange afslutning.

Den er fortrinligt til kraftige kødretter som vildt, oksesteg og bøffer, men også som ’meditationsvin’ – til at nyde alene i ro og mag eller i afslappet selskab med gode venner.

Om IWG

Manden bag denne serie af vin, Fabrizio Fichera, har gennem mange års dedikeret arbejde, opnået dybdegående indsigt i de italienske og udenlandske markeder, takket være hans store kendskab til vinområderne og ikke mindst vinbønderne, som han har etableret gode og stærke relationer med.

For at få mest muligt ud af denne store ekspertise, grundlage han i 2015 vinfirmaet, International Wine Group. Et moderne og innovativt vinfirma, der har til hensigt at imødekomme behovene på et marked, der er under konstant udvikling og ekspansion.

I International Wine Group handler man med flere vinbønder og producerer forskellige vinbrands fra specielt Veneto området, som også er her firmaet har sit hovedsæde.

Yderligere information

Alkohol

15%

Drue

Corvina, Rondinella, Corvinone

God til

Kraftige oste, Lam, Okse, Vildt

Område

Valpolicella

Størrelse

75 cl.

Type

Rødvin

Årgang

2018

Land

Italien

Brand