Description
Denne Crémant d’Alsace er produceret på 15 % Chardonnay, 10 % Pinot Gris og 75 % Pinot Blanc.
Produktionen af en Crémant d’Alsace forløber sig identisk med champagne-metoden.
Farven er lys gul. De fine og elegante bobler pryder glasset med en vedvarende livlighed. Masser af rundhed, fine og elegante bobler, lav syre, med en sød finish i munden.
Server vinen ved 6-8ºC som aperitif til festlige lejligheder eller til en dessert.
Dosage 15 gr/l.
Om Stintzi
Takket være sin udholdenhed har denne lille familieejendom gradvist udviklet sig gennem årene.
I dag, takket være sin knowhow, ønsker Olivier at overføre sin kærlighed og passion for vin til dig.
Efter mange år med “bæredygtigt landbrug” startede han i 2019 et nyt projekt: omlægning af domainet til økologisk landbrug. Olivier er stolt af denne familiearv og arbejder utrætteligt for at behage dine sanser.
Han repræsenterer 3. generation af Stintzi-familien. Hårdtarbejdende, ambitiøs og passioneret, han er nu leder af familiens ejendom. Med sit Diploma in Agriculture og Senior teknologisk-kommercielt Diploma med speciale i vin har Olivier bragt præcision og modernitet til ejendommen.
I 2001 arbejdede han i 4 måneder hos ‘Caymus Vineyards i Napa Valley, Californien.
Da han vendte tilbage til Frankrig, overdrog hans far driften af virksomheden til Olivier. I vinmarkerne, i kælderen eller i smagslokalet er det nu Olivier, der personligt tager sig af udarbejdelsen af alle de vine, der produceres på domainet.
I dag, hjulpet af sin kone Solène, bestyrer han en ejendom på næsten 8 hektar. Hans vine sælges i mange europæiske lande, på vinmesser og ved private smagninger, men også direkte i kælderen, hvor Solène som rejseleder kommer på besøg med sine turistgrupper af forskellige nationaliteter.Denne Crémant d’Alsace er produceret på 15 % Chardonnay, 10 % Pinot Gris og 75 % Pinot Blanc.
Produktionen af en Crémant d’Alsace forløber sig identisk med champagne-metoden.
Farven er lys gul. De fine og elegante bobler pryder glasset med en vedvarende livlighed. Masser af rundhed, fine og elegante bobler, lav syre, med en sød finish i munden.
Server vinen ved 6-8ºC som aperitif til festlige lejligheder eller til en dessert.
Dosage 15 gr/l.
Om Stintzi
Takket være sin udholdenhed har denne lille familieejendom gradvist udviklet sig gennem årene.
I dag, takket være sin knowhow, ønsker Olivier at overføre sin kærlighed og passion for vin til dig.
Efter mange år med “bæredygtigt landbrug” startede han i 2019 et nyt projekt: omlægning af domainet til økologisk landbrug. Olivier er stolt af denne familiearv og arbejder utrætteligt for at behage dine sanser.
Han repræsenterer 3. generation af Stintzi-familien. Hårdtarbejdende, ambitiøs og passioneret, han er nu leder af familiens ejendom. Med sit Diploma in Agriculture og Senior teknologisk-kommercielt Diploma med speciale i vin har Olivier bragt præcision og modernitet til ejendommen.
I 2001 arbejdede han i 4 måneder hos ‘Caymus Vineyards i Napa Valley, Californien.
Da han vendte tilbage til Frankrig, overdrog hans far driften af virksomheden til Olivier. I vinmarkerne, i kælderen eller i smagslokalet er det nu Olivier, der personligt tager sig af udarbejdelsen af alle de vine, der produceres på domainet.
I dag, hjulpet af sin kone Solène, bestyrer han en ejendom på næsten 8 hektar. Hans vine sælges i mange europæiske lande, på vinmesser og ved private smagninger, men også direkte i kælderen, hvor Solène som rejseleder kommer på besøg med sine turistgrupper af forskellige nationaliteter.