Rum Nation – Rare Rums – Diamond

1.199,00kr.

OBS: Vi leverer kun til Middelfart og omegn – vi afleverer varer hver tirsdag og torsdag

Klik & Hent

Bestil og betal online. 
Hent indenfor 2 timer

Middelfart:

Kun 4 tilbage på lager

Rum Nation – Rare Rums – Diamond

Varenummer 999000-80
Varenummer 999000-80

Beskrivelse

Rum Nation Rare Rums mål er at præsentere stilarter, med et særligt fokus på forskellene mellem de forskellige geografiske produktionslandes unikke kvaliteter og aromaer.

Tiderne ændrer sig – kendere kræver mere viden om hver flaske: destillerinavn, styrke, blandingsforhold, lagringsform og fadtyper. Kravet er at flere og flere rom skal være ”anderledes”, udover at være af højeste kvalitet fra øverste hylde.

Hver udgivelse af Rum Nation Rare Rum, er en small batch-aftapning med individuelt nummererede flasker og destillerinavn.

For at fejre denne nye serie har vi også designet en frisk stil til flaskerne med en elegant glasstop i stedet for den sædvanlige kork. Minimalt og klassisk design til etiketterne og et nyt rør til en elegant gavepræsentation.

Diamond 15 år – Guyana 58%

En særdeles ren og tør rom fra Diamond Distillery i Britisk Guyana, som fuldt ud bevarer destillatets elegante, lækre, medicinske og pebrede karakter, uden alt for stor indflydelse fra egetræsfadet. Alt takket være dens langsomme modning i et kontinentalt klima.

For yderligere at forbedre den delikate side af smagen, får den lov til at modne de sidste 14 måneder i fade fra en af de blideste og mest duftende Speyside-maltwiskyer i Skotland.

Yderligere information

Type

Rom

Alkohol

58%

Størrelse

70 cl.