Ron Cueva | 25 års Solera

899,00kr.

OBS: Vi leverer kun til Middelfart og omegn – vi afleverer varer hver tirsdag og torsdag

Klik & Hent

Bestil og betal online. 
Hent indenfor 2 timer

Middelfart:

Kun 1 tilbage på lager

Ron Cueva | 25 års Solera

Varenummer 90436578
Varenummer 90436578

Beskrivelse

Ligesom det er kendt fra de fornemme spanske sherry vine, er denne rom lagret i op til 25 år i solera systemet. En rom der er så proppet med smag og kompleksitet, at den burde nydes med en ske og et lækkert stykke mørk chokolade.

Rommen har en mørk gylden farve. Den emmer af friskristede kaffebønner, en myriade af modne tropiske frugter, mørk chokolade og koncentreret Madagaskar vanilje, som strikker det hele sammen til en velproportioneret rom i næsen.

Ved første mundfuld smyger rommen sig ud over tungen, med en fløjlsagtig og overdådig følelse i munden. Smagen følges op af en ikke så let smygende eksplosion af dadler, sultanrosiner, karamel, sorte kirsebær og varme krydderier i skikkelse af kanel og nelliker, som suser hen over tungen. En vedholdende, sammensat og totalt uimodståelig eftersmag, med nuancer af kanelbagte æbler, mere mørk chokolade sammensat til en perfekt balance dybde, moderat sødme og alkohol.

Drik den nu, som et glas for sig selv evt. med et par dråber vand eller lidt isterninger. Eller servér den til kraftige chokolade-desserter som eksempelvis Gateau Marcel.

Yderligere information

Alkohol

40%

Størrelse

70 cl.

Type

Rom

Land

Panama