Philippe Girard – Aligote 2019

149,00kr.

OBS: Vi leverer kun til Middelfart og omegn – vi afleverer varer hver tirsdag og torsdag

Klik & Hent

Bestil og betal online. 
Hent indenfor 2 timer

Middelfart:

Ikke på lager

Philippe Girard – Aligote 2019

Varenummer PG110919
Varenummer PG110919

Beskrivelse

Vinhuset – historie:

Domainet holder til i hjertet af Savigny Les Beaune og er med til at definere den absolutte superliga i området, som i dag leverer nogle af de stærkeste køb i Bourgogne, når man kigger på pris/kvalitet.

Remington Norman, som er forfatter bag nogle af de mest omfangsrige bøger om Bourgogne, har netop dette domaine som en af hans favoritter, og det er ikke uden grund!

Arnaud Girard er nyeste generation og han er godt i gang med at videreføre de stolte traditioner der går 5 århundreder tilbage, samt at sætte sit moderne touch på vinene.

Kigger man på de 10 ha vinmarker som de råder over finder man en ekstrem høj gennemsnitsalder. Nogle af Premier Cru markerne er helt op til 90 år gamle og hans ”normale” Bourgogne rouge laves på 48 år gamle vinstokke. Det vidner om at jorden og planterne passes og plejes og at vi her har med en ambitiøst producent at gøre som vil kvalitet frem for kvantitet!

Vin – produktion:

Lavet på Aligoté og den har en smuk lys gul farve. Har en god mineralitet og der er masser citrusfrugt og skønne floralske noter .

Yderligere information

Alkohol

12,5%

Drue

Aligoté

God til

Fisk, Gris, Salat, Skaldyr

Område

Bourgogne

Størrelse

75 cl.

Type

Hvidvin

Årgang

2019

Land

Frankrig