Pasetti | Harimann 2008

349,00kr.

OBS: Vi leverer kun til Middelfart og omegn – vi afleverer varer hver tirsdag og torsdag

Klik & Hent

Bestil og betal online. 
Hent indenfor 2 timer

Middelfart:

Ikke på lager

Pasetti | Harimann 2008

Varenummer 2284
Varenummer 2284

Beskrivelse

Vinhuset – baggrund:
Vinhuset Pasetti er beliggende i den italienske region Abruzzo. Pasetti-familien har gennem generationer forfinet sine vine og sit håndværk, så det i dag er et meget velrenommeret vinhus for hele regionen. Montepulciano-druen er bærende og giver vine, som er behageligt afrundede og fyldige.

Abruzzo ligger i det bjergrige Midtitalien. Provinsen har en lang tradition for at lave gode saftige og utrolig velsmagende hverdagsvine, især på Montepulciano-druen, som har været kendetegnet af en utrolig let drikkelighed og ikke særlig stor kraftighed. I de sidste 10-15 år har udviklingen dog stille og roligt vist, at Montepulciano-druen er særdeles velegnet til at lave fyldige vine af, hvor man bibeholder druens lækre og tillokkende smag.

Pasetti fremstiller et bredt udvalg af vine såsom hvid-, rosé-, rød- og dessertvine samt olivenolie.

Domenico Pasetti er af denne vinopfattelse: “Vinen er en livserfaring, ikke en eksakt videnskab”.

Vin – produktion:
Rødvinen består 100% af druen Montepulciano.
Montepulciano er sent modnende og tykskindet. Den kendes især fra Abruzzo, og går af og til under navnene Cordico, Morellono, Primaticcio og Uva Abruzzi.
Det er en rubinrød vin med en klar tekstur og en intens, kompleks og elegant bouquet af modne røde frugter, marasca-kirsebær, blommer, bær og sorte kirsebær, ledsaget af antydninger af violette og tørrede røde blomster. Efter et par sekunders indånding kan du fange tertiære aromaer, der minder om den langsomme passage i tønder: valnød, hasselnød, karamel, tobak, læder, lakrids, kanel, peber, nelliker og delikate noter af chokolade og kaffearoma. Den er varm, blød, afbalanceret af en fremragende syre, meget vedholdende, med elegante og udviklede tanniner. Det er en kødfuld, tygbar og ganske dejagtig vin. Stærk og kraftfuld, den repræsenterer udviklingen af Montepulciano d’Abruzzo. Harimann kan smages omkring 8 år efter dens høst, og den viser sine bedste kvaliteter selv efter 15-20 år
Nyd den sammen med mad, eller alene, som en “meditationsvin”

Yderligere information

Alkohol

15,5%

Drue

Montepulciano

God til

Okse, Pasta, Pizza, Vildt

Område

Abruzzo

Størrelse

75 cl.

Type

Rødvin

Årgang

2008

Land

Italien