Tilbud

Maurice | Le Pacte Cévenol Blanc 2019

Farven er flot lys gylden med grønne strejf. Vinen har en renhed og en passende intensitet, der skaber balance og giver et flot behageligt resultat.

50,00kr.

OBS: Vi leverer kun til Middelfart og omegn – vi afleverer varer hver tirsdag og torsdag

Klik & Hent

Bestil og betal online. 
Hent indenfor 2 timer

Middelfart:

Ikke på lager

Maurice | Le Pacte Cévenol Blanc 2019

Varenummer 1349
Varenummer 1349

Beskrivelse

Vinhuset – baggrund:
Cave Saint Maurice blev grundlagt tilbage i 1924 af en flok vinbønder fra Gard, der blev enige om at den eneste måde du kunne formilde deres vin ud fra Gard området var og står sammen og skabe kvalitets vin, i dag 4 generationer senere er der sket meget, Cave st. Maurice har i mere end 10 år været certificeret som økologisk vinbrug, det er 12% af deres marker der i dag er dyrket økologisk, målet er at inden for de næste par år skal det være over 20%.
Vinmarkerne ligger i det nordlige af Languedoc ved foden af Cévennes bjerge der er ca 2000 hectar der er beplantet med de traditionelle druer fra området, såsom Grenache Noir, Grenache Gris, Syrah, Chardonnay og Viognier, i alt vokser der omkring 30 forskellige druer sorte.
Jorbunden er typisk for området der starten ved foden af Cote du Rhone med masser af kalksten og ler, alt afhænging af hvor højt oppe vinstokkenen er plantet.

Pacte: er ren balance imellem at leverer en kvalitetsvin fremstillet med respekt for alt levende liv og et ønske om at overføre den bedst mulige verden til kommende generationer.
Med stor respekt for nature og området og en masse moderen teknologi bliver der i dag produceret vin fra dette skønne område

Vin – produktion:
Traditionel sydfransk hvidvin fra Languedoc lavet på 100% Chardonnay, druerne kommer fra vinstokke der er imellem 20-40 år gamle.

Efter høsten, presse druerne i nedkølede tanke for at få noget friskhed med. Vine modes på ståltanke og 5% på nye træfade i 3 mdr. før de flaske og frigives til salg.

Farven er flot lys gylden med grønne strejf. Intens i duften af de klassik fersken og vanilje, godt kendetegn for chardonnay. Delikat og rig på smagsindtryk med masser af frugt.
Vinen har en renhed og en passende intensitet, der skaber balance og giver et flot behageligt resultat.

Vinen vil være ideel til grillet fisk, skaldyr eller kyllingeretter – eller blot fordi lysten er der.
Den bør serveres ved 10 – 12°C

Yderligere information

Alkohol

13,4%

Drue

Chardonnay

God til

Fjerkræ, Grillet Fisk, Skaldyr

Økologi

Økologisk vin

Område

Languedoc

Producent

Cave Saint Maurice

Størrelse

75 cl.

Type

Hvidvin

Årgang

2019

Land

Frankrig