Mar & Sol Sangria

79,00kr.

OBS: Vi leverer kun til Middelfart og omegn – vi afleverer varer hver tirsdag og torsdag

Klik & Hent

Bestil og betal online. 
Hent indenfor 2 timer

Middelfart:

Kun 4 tilbage på lager

AntalMængderabat pr. stkNedsat pris
6 eller flere69,00kr. pr. flaske

Mar & Sol Sangria

Varenummer 780
Varenummer 780

Beskrivelse

Vinproducent – baggrund:

Bodegas Yzaguirre blev grundlagt tilbage i 1884. Lige siden har vinhuset lavet sine produkter i overensstemmelse med de traditionelle metoder og eksklusive formler, der er hemmeligheden bag deres smage og aromaer, samtidig med at de fornyer og opdaterer de processer, der er lig med den høje kvalitet af alle deres produkter.
Vinhusets store engagement og kvalitet har udmøntet sig i, at de i dag eksporterer deres produkter vidt og bredt, både nationalt i Spanien og på mange internationale markeder. De er i dag tilstedeværende i 35 lande fordelt over Europa, Asien, Amerika og Afrika.
Deres Sort del Castell-vingård ligger i El Morell, mellem Reus og Tarragona, i Catalonien i den nordøstlige del af Spanien. Her producerer de både Vermouths, Premium Rosévin, søde vine, topkvalitets Sangrias, bittersøde dressinger og rødvin fra deres egne vinmarker i D.O. Costers del Segre, blot nogle få timers kørsel vest for Barcelona.

Vin – produktion:

Mar & Sol Sangria er fremstillet på Bodegas Yzaguirre´s vingård af Premium rødvin på Garnacha og Carignan, sukker og naturlige ekstrakter af citrus og tropiske frugter, hvilket gør den usædvanligt velsmagende og forfriskende. Navnet Sangria kommer af det spanske ord ”sangre”, som betyder ”blod”, og henviser til drikkens blodrøde farve.
Det er en ung, sød og forfriskende drink, der indeholder den oprindelige smag og aroma af de druer, hvorfra basisvinen blev fremstillet samt smagsstoffer og aromaer af frugtsaften, som blev blandet med basisvinen til denne Sangria. Den er dejlig let med blot 9 % alk, perfekt afbalanceret og med noter i smagen af middelhavets citrusfrugter, bitter-appelsin, røde skovbær, orientalske krydderier, kanel og vanilje.
Dette er en Sangria af højeste kvalitet, som er velegnet til at nyde afkølet i sig selv eller over is med frugt, f.eks. appelsinskiver, uden at skulle tilføje yderligere likører. Den går desuden fortrinligt til Paella med fisk & skaldyr, lette salater, tapas og snacks. Det er den ultimative aperitif eller sommerdrik til at nyde i gode venners lag og som smager af sol, sommer og ferie.

Yderligere information

Alkohol

9%

Drue

Carignan, Garnacha

God til

Aperitif, Fisk, Salat, Skaldyr, Tapas

Størrelse

75 cl.

Type

Andet

Land

Spanien