Beskrivelse
Vinhus – Baggrund:
De fleste forbinder nok Beaumes de Venise med de søde dessertvine produceret på Muscat-druen, men her i det sydlige Rhône, tæt på Gigondas, finder man også nogle interessante rødvine. Kun cirka 100 producenter, de fleste meget små, producerer rødvinene fra denne undervurderede region. For at vinene skal være AOC, skal de produceres på druesorterne, Grenache, Syrah og Mouvedre.
Vin – Produktion:
Meget spændende rødvin med en flot klar ren glans i glasset og med en stor aromatisk duft af viol, sorter frugter og krydderier i næsen. Der åbner sig en helt utrolig flot smagspalet i munden hvor tyngde og frugt følges ad med nuancer af trøfler, peber og lakrids. Eftersmagen er varm, blød og en lækker delikat og charmerende frugtsødme.
Server vinen lige under stuetemperatur og gerne til de lidt tungere retter, såsom stege, og simre-retter, gerne af lam- eller oksekød.