Grands Domaines | Gin Bio Barrel Aged

Her er økologisk renhed, friskhed og masser af det i en uovertruffen kvalitet. Smagen byder på en intens oplevelse hvor signaturen af enebær er i fokus. Det ender ud en flot finale hvor en harmoni af vanilje, citrus og enebær folder sig ud eftersmagen.

200,00kr.

OBS: Vi leverer kun til Middelfart og omegn – vi afleverer varer hver tirsdag og torsdag

Klik & Hent

Bestil og betal online. 
Hent indenfor 2 timer

Middelfart:

Kun 4 tilbage på lager

Grands Domaines | Gin Bio Barrel Aged

Varenummer 482
Varenummer 482

Beskrivelse

Baggrund:

Domaines Francis Abécassis er en international cognac, vodka og gin producent, som er kendt for deres høje kvalitet og standarder, samt deres enorme know how omkring spiritus. Francis og datteren Elodie har sammen med resten af teamet ved Domaines Francis Abécassis, skabt et førsteklasses-team – også kaldet Abécassis familen. Her har alle hver især deres område hvor de er specialister, og dette giver mulighed for at lave den spiritus, og at kunne forfinede den til det yderste. Her er økologisk renhed, friskhed og masser af det i en uovertruffen kvalitet.

Huset ejer 220 hektar som dyrkes bæredygtigt, og med respekt for naturen.
Vineriet er fyldt med moderne udstyr der kan styre temperaturerne, så grundlaget for en vellykket og god vin til destillation er til sted.

Produktion:

Grand Domains Gin er en håndlavet gin lavet med enebær som hovedperson, og hvor smagen bærer præg af det område hvor den er produceret i. Basen til ginen er lavet på vinterhvede fra deres økologiske gård i Camargue regionen, en gård som har mange års erfaring med økologisk produktion. Kombinationen af økologisk hvede og gin tilfører blødhed og ekstraordinære aromaer til spiritussen. Ginnen fremstilles i to kolonner således at destillationen sker kontinuerligt i kolonnedestillatoren, og man opnår en meget ren gin via denne metode. Slutteligt har ginnen lagret på egetræstønder i 6 måneder, som har tilført ginnen en skøn dybde og sødme som giver en enestående ginoplevelse.

Fin strågul farvet gin, der byder på en elegant duft af enebær, vanilje, mandel og wienerbrød, og med undertoner af citrus og citron som giver en dejlig friskhed Smagen byder på en intens oplevelse hvor signaturen af enebær er i fokus, og hvor fadlagringen fra egefade brugt til Cognac tilfører en blid cognac-sødme og tanniner der virkelig klæ´r denne gin. Det ender ud en flot finale hvor en harmoni af vanilje, citrus og enebær folder sig ud eftersmagen. Tilsammen er smagen unik og blød.

Yderligere information

Alkohol

40%

Økologi

Ja

Størrelse

70 cl.

Type

Gin

Land

Frankrig