Glenmorangie | Lasanta Sherry Cask

Glenmorangie Astar er en single malt whisky fra Highland-regionen i Skotland. Den er lagret på særligt udvalgte fade, som er specialfremstillede af egetræ fra Ozark-skovene i Missouri. Efter lagringen tappes Astar (som i øvrigt betyder ”rejse” på gælisk) ved en høj alkoholstyrke – 52,2% – noget, som er ret usædvanligt for Glenmorangie, men der er ingen tvivl om at det klæder whiskyen!
Farve: Gylden.
Duft: Smørkaramel, honning, mynte og citron.
Smagsnoter: Intens i smagen, men også blød og cremet. Her er noter af abrikos, mere karamel, hasselnødder og nellike.

Serveringsforslag: Bør nydes rent, evt. med en dråbe vand.

699,00kr.

OBS: Vi leverer kun til Middelfart og omegn – vi afleverer varer hver tirsdag og torsdag

Klik & Hent

Bestil og betal online. 
Hent indenfor 2 timer

Middelfart:

Ikke på lager

Glenmorangie | Lasanta Sherry Cask

Varenummer 50102500
Varenummer 50102500

Beskrivelse

Glenmorangie er kendt for at have Skotlands højeste destillationskedler. De høje kedler giver en øget kontakt mellem spiritussen og kobberet, og det har en markant effekt på smagen i den endelige whisky, som bliver lettere og mere elegant. Denne stil er elsket verden over og har uden tvivl været med til at gøre Glenmorangie til den 4. bedst sælgende single malt i verden siden 2007.

Destilleriet blev grundlagt af William Mathesen og har netop kunnet fejre sit 175-års jubilæum, hvilket man gjorde blandt andet ved at annoncere en udvidelse. I øjeblikket er kapaciteten på 6 millioner liter ren spiritus om året, men med de 2 planlagte nye stills vil den nok stige betydeligt.

Yderligere information

Brand

Alkohol

43%

Land

Skotland

Producent

Glenmorangie

Størrelse

70 cl.

Type

Spiritus