Don Papa Baroko

Det er på vore breddegrader ikke særligt tydeligt, at Filippinerne rent faktisk er blandt verdens 5 største romproducerende-lande. Don Papa er dog undtagelsen, og er én af de få som sælges i større antal i Europa.

Don Papa Baroko rom er gæret og destilleret på filippinske sukkerrør og derefter lagret minimum 7 år på amerikanske egetræsfade. Lagringen foregår ved foden af Mount Kanlon på øen Negros i det sydlige Filippinerne.

Baroko betyder noget i retning af ”sprudlende drik” på det lokale sprog (Tagalog), og der er i sandheden tale om en sød og frugtagtig rom. Som det er kendt fra filippinske rom, tilsættes der en smule vanilje efter fadlagringen, og dette fornemmer du tydeligt i næsen. I munden giver noterne af vanilje, tropiske frugter og en snert af citrus en sød, fyldig og frisk rom. Eftersmagen er lang, varm og intens.

De producerer mange gode rom på Filippinerne, og Don Papa Baroko er ingen undtagelse. Det er klart en sød rom, som f.eks. de mange fans af A.H. Riise vil sætte stor pris på.

399,00kr.

OBS: Vi leverer kun til Middelfart og omegn – vi afleverer varer hver tirsdag og torsdag

Klik & Hent

Bestil og betal online. 
Hent indenfor 2 timer

Middelfart:

På lager

Don Papa Baroko

Varenummer DPC08
Varenummer DPC08

Yderligere information

Alkohol

40%

Land

Filipinerne

Producent

Don Papa

Type

Spiritus

Størrelse

70 cl.