Champagne Vollereaux | Rosé de Saignée Brut

93 points i Wine & Spirits Magazine på listen over de bedste 100 champagner i 2019 og 2020. 91 points i Wine Spectator Magazine. Flere guldmedaljer.

Druesammensætning: 100 % Pinot Noir

Duft/smag: I glasset er den perfekt hindbærfarvet med aromaer af knuste, modne jordbær og hindbær. Giv den lidt luft i glasset og der tilføjes noter af indsmigrende brioche og wienerbrød, frisk citrus og vanilje. Den har en virkelig livlig og lang mineralsk afslutning.

Passer godt til: Som de fleste roséchampagner passer den godt til mad. Drik den til en hyggestund med tapas og antipasti, skaldyr som blåmuslinger, venusmuslinger og kammuslinger. Eller gør som franskmændene – drik den til vidunderlige florlette macarons.

Sukkerindhold: 10 g/liter

349,00kr.

OBS: Vi leverer kun til Middelfart og omegn – vi afleverer varer hver tirsdag og torsdag

Klik & Hent

Bestil og betal online. 
Hent indenfor 2 timer

Middelfart:

Ikke på lager

Champagne Vollereaux | Rosé de Saignée Brut

Varenummer 50881500
Varenummer 50881500

Beskrivelse

Det er 20-årige Camille, der som 7. generation kommer til at overtage den 100 år gamle champagnevingård efter sin far, Franck og mor, Hélène. Passionen har hun, men først skal hun ud i verden for at få vigtige erfaringer – altså først ud – så hjem. Til ansvaret, økonomien og familiestoltheden. Kvinderne har altid været vigtige på Vollereaux-vingården – ikke mindst under 2. verdenskrig, hvor de var ladt alene tilbage og måtte tage over i både markerne og i kældrene. Men det er første gang, at en Vollereaux-kvinde overtager ansvaret for vinfremstillingen. Det giver bare så god mening i familien, at det er Camille, som overtager stafetten, for som de siger, så er fremtiden i vinverdenen kvindernes.

Indtil den dag kommer, så styrer forældrene, mens onkel Jean-Marie tager sig af deres vigtige vingård i Sezanne. Mange andre familiemedlemmer har arvet, og driver derfor egne vinmarker i regionen – og videresælger druerne til Vollereaux.

”At arbejde sammen som en familie er ikke altid let. Men vi har altid kunnet holde sammen. Udelukkende derfor er vi i dag en af de største uafhængige og familieejede vingårde. Tænk bare, at vi efter 100 år stadig kan overlevere metoder, visioner og teknik fra generation til generation. Det er en kæmpe gave,” siger Franck Vollereaux.

For ham handler det om, at Vollereaux-champagnerne får os til at mødes og nyde. ”Mange champagne-vingårde af vores størrelse ønsker at være “Haute Couture”, men vi promoverer meget hellere “Casual Chic Style”.

Vollereaux ejer 40 hektarer, hvoraf de seks er Premier Cru – fordelt over 13, producerer 400.000 flasker på vingården i Premier Cru Pierry og leverer champagne til 45 lande. Det er stort – men familien har en personlig vin-stolthed, der kan smages i de friske og lækkert ukrukkede champagner.

Yderligere information

Brand

Alkohol

12%

Drue

Pinot Noir

God til

Antipasti, Dessert, Skaldyr, Tapas

Land

Frankrig

Område

Champagne

Producent

Vollereaux

Størrelse

75 cl.

Type

Champagne