Castell | SILVANER TROCKEN KUGELSPIEL VDP 1. LAGE

Kugelspiel regnes som en af de absolut bedste vinmarker i området og har formentlig fået sit navn fra en bowlingbane, som engang lå her i udkanten af den tilstødende Steigerwald-skov, som mod vest agerer beskyttelse og samtidig skaber et tempereret og ideelt klima til produktion af store Franken-vine.

199,00kr.

OBS: Vi leverer kun til Middelfart og omegn – vi afleverer varer hver tirsdag og torsdag

Klik & Hent

Bestil og betal online. 
Hent indenfor 2 timer

Middelfart:

Ikke på lager

Castell | SILVANER TROCKEN KUGELSPIEL VDP 1. LAGE

Varenummer 00315122135
Varenummer 00315122135

Beskrivelse

Druerne høstes manuelt ad flere omgange, når de er optimalt modne og gæringen foretages i såvel store egetræsfade (80%, og hvor træet kommer fra egne skove) som i rustfrie ståltanke (20%) og udelukkende på druernes egne naturlige gærceller. Efterfølgende modner vinen ”sur lie” på store egetræsfade frem til maj måned det følgende år.

Vinen har en lys strågul farve og en behagelig duft af friske krydderurter og citrusfrugter samt et let strejf af pebermynte. Smagen er præget af fine florale og letkrydrede noter samt udtalte saltede, mineralske nuancer og en frisk, livgivende syre. Eftersmagen er meget harmonisk og vedholdende.

På grund af den udtalte mineralske og syrefriske karakter, som den unikke ”gipskeuper”-jordbund tilfører, er vinen sikret en lang holdbarhed og har ifølge huset selv et lagringspotentiale på op til 15 år!

Vinen er perfekt til at ledsage fiske- og skaldyrsretter, lyse kødretter og salater.

Yderligere information

Alkohol

12,5%

Drue

Silvaner

God til

Fisk, Lyst kød, Ost, Salat, Skaldyr, Sushi

Land

Tyskland

Område

Franken

Størrelse

75 cl.

Type

Hvidvin

Årgang

2021