Brownstone | Chardonnay NV

Chardonnay druerne har optimale vilkår i dette klima. Smagen er fyldig med toner af æbler og vanilje, der et touch af eksotisk præg. Lang flot eftersmag der med de klassiske træk af californisk chardonnay.

129,00kr.

OBS: Vi leverer kun til Middelfart og omegn – vi afleverer varer hver tirsdag og torsdag

Klik & Hent

Bestil og betal online. 
Hent indenfor 2 timer

Middelfart:

Ikke på lager

Brownstone | Chardonnay NV

Varenummer 1504
Varenummer 1504

Beskrivelse

Vinhuset – Baggrund:
I Californien hvor vinmarkerne ligger så langt øjet rækker, fandt man det perfekte spot til at lave excellente vine fra området, der gør at man altid kommer tilbage efter en flaske mere, og lige netop dette sted, vidste sig at være til venstre for vejen.
Brownstone Cellars druer kommer fra Sacramento og Lodi-områderne i den nordlige ende af Californiens San Joaquin Valley. Her er vinmarkerne er kendt for deres sandede muldjord, moderate luftfugtighed, den kølige brise fra Sacramento-deltaet og faldende nattetemperaturer.

Vin – Produktion:
Chardonnay druerne har optimale vilkår i dette klima.

Chardonnay er den mest plantede drue i hele Californien og er intet mindre end den mest populære drue i hele landet – både når man taler om rødvin eller hvidvin. Chardonnay er elsket af forbrugere og winemakers verden over, fordi den er hårdfør og let afspejler det terroir, hvor den dyrkes. Stilmæssigt kan Chardonnay være ren med en intens syre eller fyldig med tropiske noter og varierende grader af eg. I Californien er sidstnævnte den mest populære stil, men du finder begge dele.

Servér den gerne ved 8-10°C som en aperitif eller til skaldyr og fisk, lyst kød og retter med cremede saucer.

Yderligere information

Alkohol

12,5%

Drue

Chardonnay

God til

Fisk, Fjerkræ, Ost

Område

Californien, Lodi

Størrelse

75 cl.

Land

USA