Benoit Cocteaux | L’Origine Brut Nature

Denne Brut Nature Champagne er produceret på 100 % Chardonnay og er en Blanc de Blancs uden dosage. Flot moden Champagne, men som stadig har frisk -og spændstighed i sig. En super lækker Champagne, der er lige til at gå til.

399,00kr.

OBS: Vi leverer kun til Middelfart og omegn – vi afleverer varer hver tirsdag og torsdag

Klik & Hent

Bestil og betal online. 
Hent indenfor 2 timer

Middelfart:

Kun 6 tilbage på lager

Benoit Cocteaux | L’Origine Brut Nature

Varenummer 733
Varenummer 733

Beskrivelse

Vinhuset – Baggrund:

Benoit Cocteaux er som selvstændigt brand kun ca. 10 år gammelt, men familierne bag har lavet Champagne gennem flere generationer. Den lille vingård drives af Helen og Benoit, som begge har bobler i årene. Helens familie kommer fra Epernay kanten og har på den måde bragt nogle spændene vinmarker med ind i forretningen.

Benoit er født og opvokset i Montgenost i Sezanne, som er Mekka for Chardonnay.

Før de to slog pjalterne sammen, blev alt vin fra de to familier solgt til de store og meget kendte huse.  Bla. Bollinger. De besluttede sig for at bygge deres eget vineri, for selv at lave halvdelen af deres drueproduktion til Champagne Benoit Cocteaux. Det bliver kun til ca. 25.000 flasker, så ud af de i alt cirka 350 mio. flasker der produceres må det siges at være en lille andel.

Et besøg i kælderen afslører at Benoit går perfektionistisk til værks! Alt står snorlige, alt er pinligt rent. Han har også selv gravet kælderen ud sammen med hans far, så han kender hver en afkrog i den lille kælder under huset hvor de bor.
Vinene har international klasse og huset har også modtaget flotte priser for deres vine bl.a. 90 points i WineSpec for deres OR Blanc.

Vin – Produktion:

For at fremstille L´Origine, samles forskellige reservevine for at give de anerkendte aroma som er B. Cocteaux står for. Flot gylden farve og meget elegant Champagne. Røde frugter som jordbær, lidt pærer, samt krydderier fylder i næse og mund. Overbevisende,frisk, let og dejlig er denne Champagne. Lige til at gå til.

Vinen er lavet på 100% Chardonnay og et blend på 4 forskellige årgange.

Dosering: Ingen

Yderligere information

Alkohol

12%

Drue

Chardonnay

God til

Aperitif, Fisk, Gris, Skaldyr

Område

Montgenost, Sezanne

Størrelse

75 cl.

Type

Champagne

Land

Frankrig

Brand

Producent

Champagne Benoit Cocteaux