Benoit Cocteaux | Alliance Brut

Denne Champagne er produceret på 50 % Pinot Noir og 50 % Chardonnay. Flot gylden farve og meget elegant Champagne. En Champagne der er lige til at gå til.

349,00kr.

OBS: Vi leverer kun til Middelfart og omegn – vi afleverer varer hver tirsdag og torsdag

Klik & Hent

Bestil og betal online. 
Hent indenfor 2 timer

Middelfart:

Kun 3 tilbage på lager

Benoit Cocteaux | Alliance Brut

Varenummer 730
Varenummer 730

Beskrivelse

Vinhuset – Baggrund:

Benoit Cocteaux er som selvstændigt brand kun ca. 10 år gammelt, men familierne bag har lavet Champagne gennem flere generationer. Den lille vingård drives af Helen og Benoit, som begge har bobler i årene. Helens familie kommer fra Epernay kanten og har på den måde bragt nogle spændene vinmarker med ind i forretningen.

Benoit er født og opvokset i Montgenost i Sezanne, som er kendt for deres fantastiske Chardonnayer.

Før de to slog pjalterne sammen, blev alt vin fra de to familier solgt til de store og meget kendte huse.  Bla. Bollinger. De besluttede sig for at bygge deres eget vineri, for selv at lave halvdelen af deres drueproduktion til Champagne Benoit Cocteaux. Det bliver kun til ca. 25000 flasker, så der er masser af kærlighed i hver en flaske!!

Et besøg i kælderen afslører at Benoit går perfektionistisk til værks! Alt står snorlige, alt er pinligt rent. Han har også selv gravet kælderen ud sammen med hans far, så han kender hver en afkrog i den lille kælder under huset hvor de bor.
Vinene har international klasse og huset har også modtaget flotte priser for deres vine bl.a. 90 points i WineSpec for deres OR Blanc.

Vin – Produktion:

For at fremstille Alliancen samles forskellige reservevine for at give de anerkendte aroma som er B. Cocteaux står for. Flot gylden farve og meget elegant Champagne. Røde frugter som jordbær, lidt pærer, samt krydderier fylder i næse og mund. Overbevisende, let og dejlig er denne Champagne. Lige til at gå til.

Vinen er lavet på 50% Chardonnay og 50% Pinot Noir – 2 1/2 – 3 års lagring i kælderen

Dosering: 7 gram pr. liter

Yderligere information

Alkohol

12%

Drue

Chardonnay, Pinot Noir

God til

Aperitif, Fisk, Skaldyr

Område

Champagne

Producent

Champagne Benoit Cocteaux

Størrelse

75 cl.

Type

Champagne, Mousserende vin

Land

Frankrig

Brand