Benoit Cocteaux | 2012 Blanc de Blancs Vintage

499,00kr.

OBS: Vi leverer kun til Middelfart og omegn – vi afleverer varer hver tirsdag og torsdag

Klik & Hent

Bestil og betal online. 
Hent indenfor 2 timer

Middelfart:

Kun 1 tilbage på lager

Benoit Cocteaux | 2012 Blanc de Blancs Vintage

Varenummer 770-12
Varenummer 770-12

Beskrivelse

Vinen er fra den ældste mark Montgenost hvor Cocteaux holder til, og bærer navnet Seigneur Genod efter Lord Genod, som var den første der plantede vin området og vinen kommer præcist fra den mark. Den er lavet på 100% Chardonnay og er fra superårgangen 2012. Vinen har en dosage på 4 gram/liter. Vinstokkenes alder er minimum 60 år.

Vinen fremstår smuk med små fine bobler og farven har et let gyldent skær. Duften har noter af moden frugt, brioche og lidt honningagtige krydderier. I munden føles den fyldig og intens med en flot syre der er perfekt afstemt. Vinen vokser meget i glasset og gennem flasken som virker for lille.

Vinen er lavet på 100% Chardonnay

Dosering: 4 gram pr. liter

Om Benoit Cocteaux

Benoit Cocteaux er som selvstændigt brand kun ca. 10 år gammelt, men familierne bag har lavet Champagne gennem flere generationer. Den lille vingård drives af Helen og Benoit, som begge har bobler i årene. Helens familie kommer fra Epernay kanten og har på den måde bragt nogle spændene vinmarker med ind i forretningen.

Benoit er født og opvokset i Montgenost i Sezanne, som er kendt for deres fantastiske Chardonnayer.

Før de to slog pjalterne sammen, blev alt vin fra de to familier solgt til de store og meget kendte huse.  Bla. Bollinger. De besluttede sig for at bygge deres eget vineri, for selv at lave halvdelen af deres drueproduktion til Champagne Benoit Cocteaux. Det bliver kun til ca. 25000 flasker,

Yderligere information

Alkohol

12%

Drue

Chardonnay

God til

Antipasti, Aperitif, Fisk, Fjerkræ, Gris, Skaldyr

Område

Champagne, Montgenost

Størrelse

75 cl.

Type

Champagne, Mousserende vin

Årgang

2012

Land

Frankrig