2021 Arte Noble | Pinot Noir

Denne Pinot Noir er klar kirsebær rød i farven, der følges op af en intens duft af skønne solmodne jordbær og krydret træ. Fløjsblød smag, der er flot struktureret og meget velafbalanceret. En utrolig velkomponeret vin, der ikke fås meget bedre fra disse breddegrader.

99,00kr.

OBS: Vi leverer kun til Middelfart og omegn – vi afleverer varer hver tirsdag og torsdag

Klik & Hent

Bestil og betal online. 
Hent indenfor 2 timer

Middelfart:

Ikke på lager

2021 Arte Noble | Pinot Noir

Varenummer 2244-21
Varenummer 2244-21

Beskrivelse

Vinhuset – Baggrund:
I 1961 overtog Santiago Achurra Larrain vinhuset Viña Requingua. Siden er det gået hastigt fremad og i dag fremstår huset som et af Chile´s mest spænende vinhuset. De har vundet mange priser og er repræsenteret i over et dusin lande. Viña Requingua råder over 1000 ha jord hvoraf de 500 ha er tilplantet med Cabernet Sauvignon, Merlot, Carmenere, Syrah, Pinot Noir, Cariñan, Mouvèrdre, Petit Verdot, Cinsault, Sauvignon Blanc, Semillion og Chardonnay.

Vinen – Produktion:
Denne Pinot Noir er klar kirsebær rød i farven, der følges op af en intens duft af skønne solmodne jordbær og krydret træ. Fløjsblød smag, der er flot struktureret og meget velafbalanceret. En utrolig velkomponeret vin, der ikke fås meget bedre fra disse breddegrader. Er velegnet til fjerkræ, kalv og til grillretterne. Servér også gerne afkølet til fisk.

Yderligere information

Alkohol

13%

Drue

Pinot Noir

God til

Fisk, Fjerkræ, Grill, Okse

Størrelse

75 cl.

Type

Rødvin

Årgang

2021

Land

Chile

Brand

Producent

Viña Requingua