ARENSBAK | White

White er baseret på Oolong te og fermenteret efter kombucha-metoden.
I andengæringen tilsættes yderlige komponenter og elementer, som har til henblik at skabe krop, tanniner og syre. Der arbejdes med kvæde, citron-timian og morgenfruer samt et strejf af sort peber. Disse kompotenter giver en fløjlsblød, fin og vinøs oplevelse. Der bruges eg til at give struktur og et subtilt strejf af vanilje.

139,00kr.

OBS: Vi leverer kun til Middelfart og omegn – vi afleverer varer hver tirsdag og torsdag

Klik & Hent

Bestil og betal online. 
Hent indenfor 2 timer

Middelfart:

På lager

ARENSBAK | White

Varenummer 651
Varenummer 651

Beskrivelse

ARENSBAK Non-Alcoholic er en del af en ny international kategori, kaldet wine proxies. Til forskel fra almindelige alkoholfrie vine, hvor alkoholen fjernes, er wine proxies fremstillet efter nye metoder, hvor man på en base af f.eks. te arbejder med forskellige lag af frugt, krydderier samt komplekse fermenteringskomponenter. Wine proxies passer godt til gastronomi, da man ved at bruge fermenteringstekniker, kan skabe en smagsoplevelse med syre, krop og tanniner.
ARENSBAK blev lanceret i sommeren 2022, og siden kommet på vinkortet på nogle af Danmarks bedste Michelin og gourmet restauranter. Bl.a. Søllerød Kro, Restaurant Kong Hans, Falsled Kro, Svinkløv Badehotel og mange flere…
ARENSBAK finde i 4 varianter: ARENSBAK Red, White, Rosé og Effervecent

Yderligere information

Brand

God til

Fisk, Skaldyr, Vegetar

Land

Danmark

Størrelse

75 cl.

Type

Alkoholfri