2022 Le Bijou Rosado “Tempranillo”, Balbas

Resultatet er en nærmest, rosenbladsfarvet vin, med aroma af røde frugter og hvide blomster. I munden er der en forfriskende syre, den er sofistikeret og i perfekt balance. En kompleks vin i begrænset mængde.

449,00kr.

OBS: Vi leverer kun til Middelfart og omegn – vi afleverer varer hver tirsdag og torsdag

Klik & Hent

Bestil og betal online. 
Hent indenfor 2 timer

Middelfart:

Kun 6 tilbage på lager

2022 Le Bijou Rosado “Tempranillo”, Balbas

Varenummer 320-22
Varenummer 320-22

Beskrivelse

Le Bijou Rose er lavet af de bedste Tempranillo druer, den er macereret med skind og fermenteret i fransk eg, for at opnå den perfekte rosé. Druerne plukkes ved daggry og gennemgår en omhyggelig udvælgelse og klassificering.
Herefter bruges den traditionelle franske metode fra Provence, hvilket betyder at der kun udvindes det bedste fra druerne og mosten udsættes for en kort maceration på 3 timer. 

Resultatet er en nærmest, rosenbladsfarvet vin, med aroma af røde frugter og hvide blomster. I munden er der en forfriskende syre, den er sofistikeret og i perfekt balance. En kompleks vin i begrænset mængde.

Bodegas Balbas

Bodegas Balbás blev grundlagt i 1777 og er i dag stadig familieejet- vinmageren hedder da også stadig Balbás til efternavn. Balbás fokuserer på kvalitet og udbytte er holdt lavt for at holde kvaliteten i top.

Filosofien er, at fadlagring ikke er et kvalitetsstempel i sig selv, men det afmåles i forhold til det færdige produkt. Balbás var sammen med en håndfuld andre med til at skabe Denomination of Origin of The Ribera del Duero.

Yderligere information

Brand

Alkohol

13%

Drue

Tempranillo

God til

Aperitif, Fisk, Salat

Land

Spanien

Område

Ribera del Duero

Producent

Bodegas Balbas

Størrelse

75 cl.

Type

Rosé

Årgang

2022