2022 Henri Bourgeois | Pouilly-Fumé – En Travertin

Opdag den forfriskende og delikate Henri Bourgeois Pouilly-Fumé En Travertin, der kommer fra det anerkendte Loire-dalens terroir.
Denne hvidvin er en sand fornøjelse for sanserne med sin subtile balance mellem frugtighed og mineralske undertoner. Oplev noter af citrusfrugter og grønne æbler, der danser på tungen, ledsaget af en behagelig aroma af blomster og urter. Perfekt til at ledsage lette sommermåltider eller nyde alene, mens du slapper af.

259,00kr.

OBS: Vi leverer kun til Middelfart og omegn – vi afleverer varer hver tirsdag og torsdag

Klik & Hent

Bestil og betal online. 
Hent indenfor 2 timer

Middelfart:

På lager

2022 Henri Bourgeois | Pouilly-Fumé – En Travertin

Varenummer 1025683
Varenummer 1025683

Beskrivelse

Henri Bourgeois Pouilly-Fumé En Travertin stammer fra det maleriske område Pouilly-Fumé beliggende langs Loire-floden i det centrale Frankrig. Dette område er berømt for sine unikke terroir, der kombinerer kalksten og lerjord med en rigtig variation af mineraler og et køligt klima, der er ideelt til dyrkning af Sauvignon Blanc-druer.

Pouilly-Fumé er kendt for at producere nogle af de mest elegante og forfriskende hvide vine i verden. Druerne nyder godt af den kølige luftstrøm fra floden, der bevare friskheden og syrligheden i vinen. Den karakteristiske ‘fumé’ i navnet refererer til den let røgede karakter, som vinene fra dette område ofte udviser, hvilket tilføjer kompleksitet til deres profil.

Med Henri Bourgeois Pouilly-Fumé En Travertin får du ikke kun en udsøgt vin, men også en smagsoplevelse af det unikke terroir og den håndværksmæssige ekspertise, der går ind i at skabe vinene fra dette prestigefyldte område.

Yderligere information

Brand

Alkohol

13,5%

Drue

Sauvignon Blanc

God til

Asiatisk, Fisk, Fjerkræ, Lyst kød, Ost, Skaldyr, Sushi, Tapas

Land

Frankrig

Område

Loire

Producent

Henri Bourgeois

Størrelse

75 cl.

Type

Hvidvin

Årgang

2022