2022 Gabel | Sauvignon Blanc ØKO

Farve: Klar grøn-gullig.
Duft: Eksplosiv næse med hyldeblomst, stikkelsbær, nyslået græs, citrus og lime, friske, grønne æbler, lidt urtede solbærbusk-noter og så også lidt fersken, mirabel og passionsfrugt.
Smagsnoter: Let og svævende og samtidig tætpakket med smag! Denne vin illustrerer fornemt forskellen på fylde og intensitet. Der er højoktan på kedlen, men svævende let og dansende med sine kun 11% hofter. Lang, frisk, levende og meget tilfredsstillende eftersmag, der straks kalder på næste mundfuld.

Serveringsforslag: Nydes til snart sagt alting. Dens intensitet gør, at den kan hamle op med fyldigere mad, end man måske umiddelbart ville tro. Så nyd den til aperitif, fisk, skaldyr, grønsagsretter, lyst kød og fjerkræ. Særdeles velegnet til røget laks.

139,00kr.

OBS: Vi leverer kun til Middelfart og omegn – vi afleverer varer hver tirsdag og torsdag

Klik & Hent

Bestil og betal online. 
Hent indenfor 2 timer

Middelfart:

Kun 6 tilbage på lager

AntalMængderabat pr. stkNedsat pris
6 eller flere119,00kr. pr. flaske

2022 Gabel | Sauvignon Blanc ØKO

Varenummer 15861702
Varenummer 15861702

Beskrivelse

Sauvignon Blanc fra Tyskland? Hvad er nu det for noget? Det tænkte vi i hvert fald første gang, vi blev introduceret til vinen her. Men samtidig måtte vi bøje os i støvet over, hvor vellykket den var. Så nu er den at finde her på juuls.dk. Det er en hidsigt intens, nordlig, kølig, frisk og sprød fortolkning, der ikke lader noget tilbage at ønske i forhold til de mere berømte udgaver fra New Zealand og Frankrig.

Stiklingene er hentet i Loire og plantet i den kalkholdige jord i Pfalz, der minder en del om den, man finder i Sancerre. Med det i mente er det måske ikke så mærkeligt, at Gabel kan lave en flot Sauvignon Blanc. Let og fin på den ene side – tindrende frisk og sprød på den anden side.

Yderligere information

Alkohol

11%

Drue

Sauvignon Blanc

God til

Aperitif, Fisk, Fjerkræ, Lyst kød, Skaldyr, Vegetar

Land

Tyskland

Område

Pfalz

Størrelse

75 cl.

Type

Hvidvin

Årgang

2022

Økologi

Økologisk vin