2022 Domaine Montrose | MONT ROSE ROSÉ IGP Pays d’Oc Dobbelt Magnum

Sammensætningen af druesorterne Grenache (65%) og Syrah (10%), som giver saft, frugt og umiddelbarhed, harmonerer fint med Cabernet Sauvignon-druer, som giver koncentration og rygrad. De tre druesorter vinificeres separat. De gennemgår en kort skindmacerering for at opnå den sarte roséfarve og en optimal frugt- og aromaekstrakt. Derefter bliver druerne presset og mosten bliver gæret køligt (15-18°C) på ståltanke. Efter gæringen bliver de tre forskellige vine sammensat og vinen får lov til at ligge på sit “lie” i ca. 3 måneder på de samme tanke.

699,00kr.

OBS: Vi leverer kun til Middelfart og omegn – vi afleverer varer hver tirsdag og torsdag

Klik & Hent

Bestil og betal online. 
Hent indenfor 2 timer

Middelfart:

Ikke på lager

2022 Domaine Montrose | MONT ROSE ROSÉ IGP Pays d’Oc Dobbelt Magnum

Varenummer 02520032252
Varenummer 02520032252

Beskrivelse

Vinen har en flot, brillant, sund, rødlig farve, og allerede i duften finder man charmerende nuancer af røde bær som hindbær, jordbær og en sart aroma af ferskner. Smagen er let og harmonisk, med god balance mellem frugtsødme og friskhed og dejlige, friske, eksotiske krydderier i eftersmagen.

Vinen vil egne sig fint sammen med f.eks. fiskesuppe, skaldyr, sushi, grillet fisk, fjerkræ eller med sydlandske sammenkogte retter lavet med grøntsager eller kød med hvid sauce. Prøv den med en provencalsk “ratatouille”. Den er ligesom født til et lille glas i utide, til skovturen eller til en kold buffet.

Yderligere information

Brand

Alkohol

12,5%

Drue

Cabernet Sauvignon, Grenache, Syrah

God til

Fisk, Grill, Grøntsagsretter, Skaldyr, Sushi

Land

Frankrig

Område

Pays d'Oc

Producent

Domaine Montrose

Størrelse

Dobbelt Magnum 3 L

Type

Rosé

Årgang

2022