2022 Bodegas Balbas Barrica 5 –

Smag på det sublime i hver dråbe af 2022 Balbás Barrica. Denne spanske vin er en ægte perle fra Ribera del Duero-regionen, der vil fortrylle dine smagsløg med sin dybde og kompleksitet.

159,00kr.

OBS: Vi leverer kun til Middelfart og omegn – vi afleverer varer hver tirsdag og torsdag

Klik & Hent

Bestil og betal online. 
Hent indenfor 2 timer

Middelfart:

Kun 4 tilbage på lager

AntalMængderabat pr. stkNedsat pris
6 eller flere139,00kr. pr. flaske

2022 Bodegas Balbas Barrica 5 –

Varenummer 2640-22
Varenummer 2640-22

Beskrivelse

Balbás Barrica 5 er et mesterværk fra det anerkendte Bodegas Balbás-vinhus, der har en lang tradition for at producere kvalitetsvine. Denne vin er fremstillet af nøje udvalgte Tempranillo-druer, der er dyrket med omhu og kærlighed i de solbeskinnede vinmarker i Ribera del Duero.

Vinen har en dyb rubinrød farve og byder på en intens og kompleks bouquet af modne bær, vanilje og ristede noter. Smagen er fyldig og velafbalanceret med bløde tanniner og en lang, behagelig eftersmag.

Med sin imponerende kvalitet og karakter er Balbás Barrica 5 den perfekte ledsager til en række gastronomiske oplevelser. Nyd den sammen med lækre kødretter, krydrede oste eller bare som en fornøjelig aperitif.

Køb din flaske af Balbás Barrica 5 i dag og oplev magien ved denne fremragende spanske vin. Lad dig forføre af dens charme og lad den bringe glæde til dine smagsløg ved enhver lejlighed.

Yderligere information

Brand

Alkohol

14,5%

God til

Grill, Lam, Okse, Vildt

Land

Spanien

Område

Ribera del Duero

Producent

Bodegas Balbas

Størrelse

75 cl.

Type

Rødvin

Årgang

2022