2021 Raventos i Blanc | BLANC DE BLANCS ØKO

Blanc de Blancs Brut er en meget klassisk tør mousserende med meget aromatiske frugt- og blomsteraromaer i duften, en flot struktur i smagen og masser af charme og kompleksitet i eftersmagen. Det er en meget anvendelig vin, både serveret alene eller sammen med lette skaldyrs- eller fiskeretter.

225,00kr.

OBS: Vi leverer kun til Middelfart og omegn – vi afleverer varer hver tirsdag og torsdag

Klik & Hent

Bestil og betal online. 
Hent indenfor 2 timer

Middelfart:

Ikke på lager

2021 Raventos i Blanc | BLANC DE BLANCS ØKO

Varenummer 09303522135
Varenummer 09303522135

Beskrivelse

Blanc de Blancs, Conca del Riu Anoia, er lavet på 40% Xarel.lo, 39% Macabeo, 15% Parellada og 6% Malvasia de Sitges fra vinmarkerne La Plana og La Barbera (druesammensætningen kan variere en smule fra årgang til årgang). Malvasia de Sitges er en nyhed i 2020-druesammensætningen for Blanc de Blancs, og er en yderst sjælden, gammel druesort i Catalonien. De 1,5 ha., som findes i vinmarken La Plana, og som man troede var almindelig Malvasia, har ved nærmere analyse vist sig at være af denne sjældne underart! På disse vinmarker er de parceller, som producerer druer til mousserende vine, beskåret efter Gobelet-systemet, som giver planten en større solpåvirkning. Det giver en større fotosyntese og sikrer en optimal modning. Vinstokkene til denne vin er plantet mellem 1969 og 2000 og dyrkes biodynamisk.

Under høsten bliver druerne håndplukket i små kasser og bliver sorteret første gang i vinmarken. Efter gæring bliver ”basisvinen” modnet i 6 måneder på sit ”lie” (bundfald) i rustfrie ståltanke og derefter gæret 18 måneder på flaske efter Méthode Traditionelle teknikken.

Yderligere information

Brand

Alkohol

12%

Drue

39% Macabeo (Viura) 6% Malvasia 15% Parellada 40% Xarel lo

God til

Fisk, Skaldyr

Land

Spanien

Størrelse

75 cl.

Type

Mousserende vin

Årgang

2021

Økologi

Økologisk vin