Beskrivelse
Pinot Noir stokkene har perfekte vilkår i Californien, både i form af terroir og klima.
Når druerne er høstet bliver de presset og mosten køles herefter ned. Gæringen foregår langsomt ved lave temperaturer. På denne måde fremhæves druernes frugtige aromaer, elve fermentationen foregår i ståltanke, derefter ligges 90% af vinen på fade, blandet franske og amerikanske.
Farven står flot, klar rubin rød. I duften fornemmer man tydelige noter af vanilje, mokka og chokolade, tanninerne er diskrete og velafbalanceret. Smagen er fyldig med toner af mørke bær og asiatiske krydderier.
Lang flot eftersmag der med de klassiske træk af californisk Pinot Noir.
Servér den gerne ved 12-14°C til fisk, lyst kød, lam og oste.
Må også godt nydes blot fordi lysten er der.
Om Left Side
I Californien hvor vinmarkerne ligger så langt øjet rækker, fandt man det perfekte spot til at lave excellente vine fra området, der gør at man altid kommer tilbage efter en flaske mere, og lige netop dette sted, vidste sig at være til venstre for vejen.
Et måske lidt skørt navn til en vin, men helt sikkert ikke en skør vin.