2021 Johanneshof Reinisch | PINOT NOIR ØKO

Pinot Noir har en flot, mørk, rubinrød farve. I duften finder man elegante toner af hindbær, røde kirsebær (kirsebærsten), men også vildere nuancer af skovjordbær og tyttebær. Smagen er frugtrig og umiddelbar i starten, men udvikler sig i glasset mod mere sprødhed og dybde, kombineret med milde krydderier og en mere afrundet tannin til sidst.

100,00kr.

OBS: Vi leverer kun til Middelfart og omegn – vi afleverer varer hver tirsdag og torsdag

Klik & Hent

Bestil og betal online. 
Hent indenfor 2 timer

Middelfart:

Ikke på lager

2021 Johanneshof Reinisch | PINOT NOIR ØKO

Varenummer 00403212135
Varenummer 00403212135

Beskrivelse

Pinot Noir druerne til denne vin kommer primært fra vinmarkerne omkring landsbyen Tattendorf, hvor den meget mineralske jord (småsten, kalk, sand, ler) er perfekt til røde druer, ikke mindst Pinot Noir og St. Laurent. En lille del af druerne hentes fra yngre vinstokke i Gumpoldskirchen nær Anninger-bjerget, hvor man mellem Guntramsdorf og Mödling dyrker forskellige kloner af fransk, tysk og østrigsk Pinot Noir.

Efter afstilkning og en skånsom knusning udsættes druerne for en kort, kølig skindmaceration for at optimere farve-, aroma- og smagsekstrakten. Derefter flyttes vinen til træfade, hvor gæringen foregår, og hvor vinen modner i ca. 10 måneder på store, brugte træfade (1.000-3.000 l.).

Yderligere information

Brand

Alkohol

13%

Drue

Pinot Noir

God til

Fjerkræ, Gris, Lyst kød, Pasta, Risotto, Tapas

Land

Østrig

Område

Thermenregion

Producent

Johanneshof Reinisch

Størrelse

75 cl.

Type

Rødvin

Årgang

2021

Økologi

Økologisk vin