2020 Maestro | Primitivo

Fyldt med solmodne kirsebær, friske krydderurter og vanilje. Meget koncentreret smag med fuldmodne mørke bær, og en behagelig kant fra fadet. Den er fyldig og kødfuldt og med masser af silkebløde tanniner og behagelig saftighed. Det klæder Primitivoen at blive holdt oppe og på plads af Sangiovesen – et godt blend og makkerskab.

Et virkeligt flot og vellavet vin – En vin som alle vil kunne li´.

99,00kr.

OBS: Vi leverer kun til Middelfart og omegn – vi afleverer varer hver tirsdag og torsdag

Klik & Hent

Bestil og betal online. 
Hent indenfor 2 timer

Middelfart:

Kun 5 tilbage på lager

AntalMængderabat pr. stkNedsat pris
6 eller flere75,00kr. pr. flaske

2020 Maestro | Primitivo

Varenummer 2710-20
Varenummer 2710-20

Beskrivelse

Vinhuset – Baggrund:

Cielo & Terra (himmel og jord) er et familieejet vinfirma, som blev etableret tilbage i 1908. I dag er det 4. generation af familien Cielo, der styrer det efterhånden meget store vinfirma, som også er et kooperativ af mere end 2000 små vinbønder.

Her kommer druer ind til vineriet fra mere end 4000 hektar jord, der i alt giver en årlig produktion på ca. 30 millioner flasker vin. 60 % af produktionen bliver hvert år eksporteret. Vinfirmaet er beliggende i distriktet, Colli Berici (DOC) klods op af Valpollicella, hvor de berømte Amarone-vine kommer fra. Ud over at lave vine på ukendte regionale sorter som Garganega, Tai Rosso, Cenerente og Turbiana, så dyrker man også internationale druesorter som Chardonnay, Sauvignon Blanc, Cabernet Sauvignon, Merlot o.a. Ciela e Terra arbejder i disse år også på at omlægge mange hektarer til bæredygtig produktion og økologisk dyrkning af druerne. Allerede nu har de flere øko-vine i sortimentet.

De har også lavet en vinmark, hvor der eksperimenteres med druesorter og alternative teknikker for at finde andre metoder, steder og sorter til fremtidens vindyrkning, som grundet klimaforandringer inden for de næste 20–30 år kan se meget anderledes ud end i dag.

Vin – produktion:

Vinen har en vidunderlig og fin rubinrød farve. I glasset viser denne rødvin aromaer af blommer, blåbær, solbær, solbær, morello kirsebær og sorte kirsebær. En velafbalancerede rødvin, der er kendetegnet ved en utrolig fløjlsagtig tekstur. Den har altså masser af silkebløde tanniner og behagelig saftighed.
Det klæder Primitivoen at blive holdt oppe og på plads af Sangiovesen – et godt blend og makkerskab.

Maestro Blend – Sangiovese og Primitivo

Yderligere information

Alkohol

13,5%

Drue

Primitivo, Sangiovese

God til

Krydret, Lam, Ost, Pasta, Vildt

Område

Puglien

Producent

Cielo e Terra

Størrelse

75 cl.

Type

Rødvin

Årgang

2020

Land

Italien