2020 André Blanck | Pinot Gris

Dejlig tør, kraftig og fyldig Pinot Gris fra Alsace med noter af æble, citron, hvide blomster og krystalliserede frugter. Et eminent glas der kan lidt mere end de fleste hvidvine rent madmæssigt.

169,00kr.

OBS: Vi leverer kun til Middelfart og omegn – vi afleverer varer hver tirsdag og torsdag

Klik & Hent

Bestil og betal online. 
Hent indenfor 2 timer

Middelfart:

Kun 20 tilbage på lager

AntalMængderabat pr. stkNedsat pris
6 eller flere149,00kr. pr. flaske

2020 André Blanck | Pinot Gris

Varenummer 1023-20
Varenummer 1023-20

Beskrivelse

Vinhus – Baggrund:

André Blanck’s domæne “A l’Ancienne Cour des Chevalies de Malte” i Kientzheim er et prægtigt og storslået slot, som ikke kun er kendt for at lave presticefyldte vine, men også for dens historiske værdi. Hovedkontoret ligger i slottets tilhørende bygninger hvor ridderne af Malta holdt til i det 13. århundrede.
Alsace kendetegn er smukke, frodige og grønne omgivelser. Alsace er med sine 1.810 km2 den mindste administrative region i Frankrig, opdelt i to departementer, nemlig det nordlige Bas-Rhin med de lette og mere friske vine, og det sydlige mere varme Haut-Rhin, der frembringer mere intense og fyldige vine.

Vin – Produktion:
Påstået i sit udtryk tillader Pinot Gris sig selv at være vovet og griber ind i registre, der normalt er forbeholdt rødvine. Den ledsager således forunderligt hvidt og rødt kød som flæskesteg eller kalvekød.

Med sine let røgede noter fra underskoven vil Pinot Gris fra Alsace komplimentere pandestegte kantareller, risotto med svampe.

Comtés, Appenzeller og Gruyères, kræver en vin, der står mål med deres overdådighed, især hvis de er lavet af rig sommermælk og har nydt godt af et par måneders modning. Pinot Gris påtvinger sig ved sin vinøsitet, sin kraft og sin længde i munden sig med stor naturlighed i dette sanselige register.

Yderligere information

Alkohol

14,5%

Drue

Pinot Gris

God til

Fisk, Fjerkræ, Gris, Ost, Risotto, Salat

Område

Alsace

Størrelse

75 cl.

Type

Hvidvin

Årgang

2020

Land

Frankrig

Brand