2019 Maurice | Bel Air Pinot Noir

Man mødes af en brillant klar rød farve i glasset, masser af duft af søde kirsebær og solbær, elegant og feminin i smagen med masser af pondus og kompleksitet, en smag man ikke lige glemmer. Vinen har en elegance og tilpas krydret med klare rene smagsindtryk, en sand karakter.

139,00kr.

OBS: Vi leverer kun til Middelfart og omegn – vi afleverer varer hver tirsdag og torsdag

Klik & Hent

Bestil og betal online. 
Hent indenfor 2 timer

Middelfart:

Kun 6 tilbage på lager

AntalMængderabat pr. stkNedsat pris
6 eller flere99,00kr. pr. flaske

2019 Maurice | Bel Air Pinot Noir

Varenummer 3531-19
Varenummer 3531-19

Beskrivelse

Vinhuset – baggrund:
Cave Saint Maurice blev grundlagt tilbage i 1924 af en flok vinbønder fra Gard, der blev enige om at den eneste måde du kunne formilde deres vin ud fra Gard området var og står sammen og skabe kvalitets vin, i dag 4 generationer senere er der sket meget, Cave st. Maurice har i mere end 10 år været certificeret som økologisk vinbrug, det er 12% af deres marker der i dag er dyrket økologisk, målet er at inden for de næste par år skal det være over 20%.
Vinmarkerne ligger i det nordlige af Languedoc ved foden af Cévennes bjerge der er ca 2000 hectar der er beplantet med de traditionelle druer fra området, såsom Grenache Noir, Grenache Gris, Syrah, Chardonnay og Viognier, i alt vokser der omkring 30 forskellige druer sorte.
Jordbunden er typisk for området der starten ved foden af Cote du Rhone med masser af kalksten og ler, alt afhængig af hvor højt oppe vinstokkene er plantet.

Vin – produktion:
Bel Air, ren Pinot Noir fra en parcel, der tilhører Vincent Trouillas, det er en historie om at finde elegance i vinen i et område hvor det ikke er nemt.
Udfordringen med denne ene vinmark: er at kombinere den stærke middelhavskarakter med finessen og friskheden af Pinot Noir-druen.

Efter høsten, presse druerne i nedkølede tanke for at få noget friskhed med. Vine modes på trædefade i 12 mdr. før de flaske og frigives til salg.
Man mødes af en brillant klar rød farve i glasset, masser af duft af søde kirsebær og solbær, elegant og feminin i smagen med masser af pondus og kompleksitet, en smag man ikke lige glemmer.
Vinen har en elegance og tilpas krydret med klare rene smagsindtryk, en sand karakter.

Vinen vil være ideel til lyst kød, letter fiske retter eller blot når tiden er til det.

Den bør serveres ved 10 – 14°C

Yderligere information

Alkohol

13%

Drue

Pinot Noir

God til

Aperitif, Fisk, Fjerkræ, Gris

Område

Languedoc

Producent

Cave Saint Maurice

Størrelse

75 cl.

Økologi

Økologisk vin

Type

Rødvin

Årgang

2019

Land

Frankrig

Brand