2019 Finca Rodma, Avizor

Avizor er en vin med store nuancer og balance. Den kommer fra en kalkstensjord, der er blevet skånsomt taget hånd om.
Intens rød kirsebærfarve med en granatkant. På næsen kommer den frem som kompleks, med moden rød frugt, lakrids, krydderi og balsamico. I munden er den delikat, men dvælende, med polerede modne tanniner.

449,00kr.

OBS: Vi leverer kun til Middelfart og omegn – vi afleverer varer hver tirsdag og torsdag

Klik & Hent

Bestil og betal online. 
Hent indenfor 2 timer

Middelfart:

Kun 6 tilbage på lager

AntalMængderabat pr. stkNedsat pris
6 eller flere399,00kr. pr. flaske

2019 Finca Rodma, Avizor

Varenummer 2612-19
Varenummer 2612-19

Beskrivelse

Vinhuset – baggrund:
Langs den smukke Duero-flod i det nordlige Spanien ligger distriktet ”Ribera del Duero”, hvor Spaniens vel nok mest eftertragtede vine i disse år bliver produceret. Floden snor sig også gennem Portugal (Douro) for til sidst af munde ud i Atlanterhavet ved Porto. På de bløde bjerge, alle beliggende i 500-800 meters højde, har druerne ideelle vækstbetingelser og giver nogle helt fantastiske vine med karakter og dybde. Det er også fra dette område at berømte vine som Pingus, Vega Sicilia, Aalto PS, Alion og Pesquera kommer fra.
Finca Rodma er på forkant med innovation og bruger teknologi for at respektere og passe på miljøet såvel som druerne. I vores udarbejdelsesproces bruger vi et gravitationssystem for at sikre, at druerne behandles omhyggeligt under hele processen. Vi har også små koniske tanke af rustfrit stål samt træfade for at optimere macerationen og for at kunne udarbejde hver mark separat og skræddersy vinificeringen til deres egne unikke karakteristika. Vingården har også en solcelleinstallation, hvilket reducerer miljøbelastningen og styrker vores bæredygtighedsmål. Bygningen skaber en perfekt symbiose mellem arkitektur og natur med respekt for landskabets iboende værdier. Den stenede skikkelse, der dukker op fra jorden, fuldender et idyllisk landskab. Funktionelt er vingården opdelt i to forskellige dele, men samlet på samme tid: udarbejdelse og aldring.

Vin – produktion:
Avizor er en vin med store nuancer og balance. Den kommer fra en kalkstensjord, der er blevet skånsomt taget hånd om.
Intens rød kirsebærfarve med en granatkant. På næsen kommer den frem som kompleks, med moden rød frugt, lakrids, krydderi og balsamico. I munden er den delikat, men dvælende, med polerede modne tanniner.

Yderligere information

Alkohol

14,5%

Drue

Tempranillo

God til

Grill, Krydret, Lam, Okse, Vildt

Område

Ribera del Duero

Størrelse

75 cl.

Type

Rødvin

Årgang

2019

Land

Spanien

Brand

Producent

Finca Rodma