2019 Clos des Lumires | Fut de Chene

Vin&Vin har selv udvalgt vinen til denne nye luksusudgave ”Spécial Cuvée”, der har fået ekstra 3 måneder på træfade. Vinen er kommet i en graveret flaske med symbolet for byen ”Avignon”, hovedstaden i Côtes du Rhônes.

109,00kr.

OBS: Vi leverer kun til Middelfart og omegn – vi afleverer varer hver tirsdag og torsdag

Klik & Hent

Bestil og betal online. 
Hent indenfor 2 timer

Middelfart:

Kun 6 tilbage på lager

AntalMængderabat pr. stkNedsat pris
6 eller flere83,00kr. pr. flaske

2019 Clos des Lumires | Fut de Chene

Varenummer 3546
Varenummer 3546

Beskrivelse

Gérald Serranos bedstefar grundlagde vinhuset tilbage i 1949. Dengang var ejendommen på blot én enkelt hektar! Husets historie er en klassisk fortælling for et lille vinhus. I mange år solgte de deres druer til det lokale kooperativ, hvor det primært drejede sig om at producere størst mulige mængder! I 1997 blev det så Géralds tur til at overtage stafetten. Han mente, at man med husets gode beliggenhed og egne evner måtte og burde kunne lave mere interessante vine selv. Som sagt, som gjort! I 2003 lancerede Lumières deres egne vine. Dvs., at alle processer, lige fra arbejdet i marken, vinifikationen og aftapningen er i egne hænder. I de mellemliggende år er er ejendommens besiddelser øget til hele 50 hektarer vinmarker. En stor del af markerne er faktisk over 60 år gamle, hvilket sammen Géralds seriøsitet og pertentlighed kun kan resultere i gode kvaliteter.
I dag bliver der kælet for detaljerne, bl.a. høstes der kun om natten for at hindre oxidation af druerne. Alle druer bliver afstilket og afkølet før gæringen, der finder sted i betontanke ved lave temperaturer.
Gérald beskriver selv sin stil som: ”Gerne mørk i glasset og med fed frugt, let krydderier og sorte oliven i næsen. Helst vil jeg gerne have røde og mørke frugter i smagen, såsom kirsebær, hindbær efterfulgt af noter af hvid peber. Mine vine skal altid slutte silkeblødt af.”
Vin & Vin har selv udvalgt vinen til denne nye luksusudgave ”Spécial Cuvée”, der har fået ekstra 3 måneder på træfade. Vinen er kommet i en graveret flaske med symbolet for byen ”Avignon”, hovedstaden i Côtes du Rhônes. Blandingen i denne vin er 60% Grenache, 20% Syrah og 20% Carignan. Vinen udfolder sig fantastisk i glasset. Flot mørk farve og en skøn duft af blommer, lakrids, sorte oliven og brændte krydderier. Smagen er stor og fyldig og fyldt med intense modne solbær og kirsebær. Vinen afsluttes af silkeblødt af lidt lakridset og varm og solrig eftersmag. Skøn vin. Vores lille vinbonde fra Rhône imponerer igen! Vinen er god til kalv- og svinekød, fjerkræ. –Også gerne grillede bøffer eller stege på grillen.

Yderligere information

Alkohol

14%

Drue

Carignan, Grenache, Syrah

God til

Grill, Krydret, Okse, Vildt

Område

Rhône

Producent

Domaine Le Clos des Lumieres

Størrelse

75 cl.

Årgang

2019

Land

Frankrig