2018 Schild | Barossa Valley Shiraz

Vinen har en fantastisk ruby-mørk farve i glasset, man bliver mødt af en duft af mørke blommer, brombær, mørk chokolade og et hint af sort peber. Et glas der lever op til ens forventninger på en Shiraz fra Barossa.

100,00kr.

OBS: Vi leverer kun til Middelfart og omegn – vi afleverer varer hver tirsdag og torsdag

Klik & Hent

Bestil og betal online. 
Hent indenfor 2 timer

Middelfart:

På lager

AntalMængderabat pr. stkNedsat pris
6 eller flere135,00kr. pr. flaske

2018 Schild | Barossa Valley Shiraz

Varenummer 2590-18
Varenummer 2590-18

Beskrivelse

Vinhuset – Baggrund:
Schild Estate, er en rejse i historien fra de tidlige pionerer der kom fra Tyskland, til en af Barossa’s områdes ældste familiedrevet og mest succesfulde vingårde.
Tilbage i 1866 emigrerede familien Schild fra Hamborg, det blev begyndelsen på dette fantastiske eventyr.
I 1952 købte Ben Schild den første af vingårdens marker, Ed Schild overtog i en alder af blot 16 år, da hans far pludselig gik bort. Ed forsatte i sin fars fodspor med den samme store lidenskab og respekt for jord og planter, igennem årene har han tilkøbt flere marker, de er alle udvalgt specielt, så han var sikker på at beholde den gode kvalitet.
3 af hans børn samt en del af børnebørnene har samme passion for vin som deres far/Granddad, de har alle deres gang på vingården, hvor de i tråd med ånden har samme passion for vin og en autentisk forbindelse til landet og vinstokke, derved holdes historien i live gennem generationer af Schild-familien, der stadig arbejder med hjertet i alt, hvad de gør.

I dag besidder Schild over 134ha marker beplantet med stokke der er flere år gamle, fordelt over 11 unikke steder i Barossa Valley, alle steder med hvert deres særpræg.

En af dem er Moorooroo, der helt tilbage i 1847 blev plantet med shiraz stokke, den dag i dag er der kun fire rækker af stokke tilbage, men det forhindrer ikke familien i at lave vin på dem.

Det unikke med de gamle stokke, gør at det i dag er det muligt at lave vine der hver især kan fortælle hver deres egen historie, med nænsomhed og respekt for historie har vin-mager Scott Hazeldine siden 2009 været manden der fortæller historien fra kælderen.

Vin – produktion:
100% Shiraz fra forskellige vinmarker, deriblandt ”workshop”, ”Angus Brae” beliggende i Altona opkaldt efter Ed’s barnebarn og ”Three Springs” beliggende tæt ved den oprindelige vinfarm.
Efter høsten, bliver vinen fermenteret i åbne ståltanke, der er temperatur styret, anden-gæringen foregår i Hogsheads fade nye og gamle blandet.
Schild holder fokus på minimal behandling af vinen, brugen af fade er mest for at give vine struktur, ikke for at give den fadpræg.
Vine ligger 12-14 måneder på fad inden den bliver let filtreret og flasket.
Vinter og forår op til høsten i 2018 var optimale med tilpas nedbør, januar og februar blev tørrer, det gjorde at høst mængden blev mindre men kvaliteten var dog helt i top, og viser helt fantastiske takter.

Vinen har en fantastiks ruby-mørk farve i glasset, man bliver mødt af en duft af mørke blommer, brombær, mørk chokolade og et hint af sort peber.

I smagen finder man hurtigt de mørke blommer og brombær frem, der er masser af kraft og fylde.
Et glas der lever op til ens forventninger på en Shiraz fra Barossa.
Nyd den sammen med kødet fra grillen, eller de mørke gryderetter på en vinteraften, vildt eller en god bøf.
Må også gerne nydes blot fordi man har lyst.

Serveres helst imellem 12°-16

Yderligere information

Alkohol

14,5%

Drue

Shriaz

God til

Grill, Okse, Ost

Område

Barossa Valley

Producent

Schild Estate

Størrelse

75 cl.

Type

Rødvin

Årgang

2018

Land

Australien

Brand