2017 Schild | Ben Schild Shiraz

En legestue i smagsoplevelser, der har en fantastisk harmoni og en ægtehed i eftersmagen. Man er lige så glad efter første glas, som da man som barn forlod legepladsen, og blot havde lyst til et besøg igen!

249,00kr.

OBS: Vi leverer kun til Middelfart og omegn – vi afleverer varer hver tirsdag og torsdag

Klik & Hent

Bestil og betal online. 
Hent indenfor 2 timer

Middelfart:

Kun 21 tilbage på lager

2017 Schild | Ben Schild Shiraz

Varenummer 2584-17
Varenummer 2584-17

Beskrivelse

Vinhuset – Baggrund:
Schild Estate, er en rejse i historien fra de tidlige pionerer der kom fra Tyskland, til en af Barossa’s områdes ældste familiedrevet og mest succesfulde vingårde.
Tilbage i 1866 emigrerede familien Schild fra Hamborg, det blev begyndelsen på dette fantastiske eventyr.
I 1952 købte Ben Schild den første af vingårdens marker, Ed Schild overtog i en alder af blot 16 år, da hans far pludselig gik bort. Ed forsatte i sin fars fodspor med den samme store lidenskab og respekt for jord og planter, igennem årene har han tilkøbt flere marker, de er alle udvalgt specielt, så han var sikker på at beholde den gode kvalitet.
3 af hans børn samt en del af børnebørnene har samme passion for vin som deres far/Granddad, de har alle deres gang på vingården, hvor de i tråd med ånden har samme passion for vin og en autentisk forbindelse til landet og vinstokke, derved holdes historien i live gennem generationer af Schild-familien, der stadig arbejder med hjertet i alt, hvad de gør.

I dag besidder Schild over 134ha marker beplantet med stokke der er flere år gamle, fordelt over 11 unikke steder i Barossa Valley, alle steder med hvert deres særpræg.

En af dem er Moorooroo, der helt tilbage i 1847 blev plantet med shiraz stokke, den dag i dag er der kun fire rækker af  stokke tilbage, men det forhindrer ikke familien i at lave vin på dem.

Det unikke med de gamle stokke, gør at det i dag er det muligt at lave vine der hver især kan fortælle hver deres egen historie, med nænsomhed og respekt for historie har vin-mager Scott Hazeldine siden 2009 været manden der fortæller historien fra kælderen.

Vin – produktion:

I 2001 købte Schild Familien denne vinmark der hovedsagelig består af sandet ler, de opkaldte den ”Angus Brae” efter Ed’s barnebarn Angus, og et skotsk ord ”Brae” der betyder stejl bjergside.
Denne unge vingård er opkøbt så man kan blive ved med at lave kvalitets vine og dyrker vinstokke i deres rette element.
Denne vin der er opkaldt efter grundlæggerne Ben, druerne udvælges og håndplukkes for derefter at blive presset i åbne kar, mosten gennemgår en kold fermentering, hvorefter den lægges på en blanding af nye og gamle egefade imellem 18 til 24 måneder. Fadene kommer fra Ungarn, Frankrig og Amerika.
Ved tapning blandes vinen fra de forskellige fade.

Dyb rubinrød farve i glasset, duften gemmer på herligheder af brombær, solbær og grøn peber, i smagen kommer der masser af krydderier frem, der har følgeskab af smagen af røde mørke bær.
En legestue i smagsoplevelser, der har en fantastisk harmoni og en ægthed i eftersmagen. Man er lige så glad efter første glas, som da man som barn forlod legepladsen, og har blot havde lyst til et besøg igen!

Servere gerne imellem 14-16 grader, må gerne dekanteres.

Nydes i selskab med det røde kød, grill maden, de kryddere retter eller ost.

Yderligere information

Alkohol

14,5%

Drue

Shriaz

God til

Grill, Krydret, Okse, Ost

Område

Barossa Valley

Producent

Schild Estate

Størrelse

75 cl.

Type

Rødvin

Årgang

2017

Land

Australien

Brand