2016 Chateau Fonpiqueyre – AOC Haut Medoc

Oplev Elegance og Karakter med Château Fonpiqueyre 2016 – Vinanmeldelse

Velkommen til en ekstraordinær vinoplevelse med Château Fonpiqueyre 2016! Dybt forankret i Bordeaux-regionens stolte traditioner og rige historie præsenterer vi stolt denne enestående årgangsvin, der bærer arven af ​​sin jord og håndværkets finesse.

Château Fonpiqueyre 2016 er en sand skat fra Bordeaux, omhyggeligt fremstillet af nøje udvalgte druer fra prestigefyldte vinmarker. Denne vin er et perfekt eksempel på den subtile balance mellem styrke og elegance, der kendetegner de bedste vine fra regionen.

149,00kr.

OBS: Vi leverer kun til Middelfart og omegn – vi afleverer varer hver tirsdag og torsdag

Klik & Hent

Bestil og betal online. 
Hent indenfor 2 timer

Middelfart:

På lager

AntalMængderabat pr. stkNedsat pris
6 eller flere99,00kr. pr. flaske

2016 Chateau Fonpiqueyre – AOC Haut Medoc

Varenummer 3530-16
Varenummer 3530-16

Beskrivelse

Med sin dybe rubinrøde farve lokker Château Fonpiqueyre 2016 med en forførende bouquet af modne røde frugter, delikate krydderier og diskrete vaniljetoner fra fadlagringen. Smagen er fuld af kompleksitet og dybde, med bløde tanniner og en imponerende lang eftersmag, der efterlader en uforglemmelig oplevelse på ganen.

Denne vin er det perfekte valg til enhver lejlighed, fra intime middage til festlige sammenkomster. Den er velegnet til at nyde nu eller til at gemme i kælderen og lade udvikle sig til sin fulde pragt i årene fremover.

Oplev den subtile skønhed og raffinementen i Château Fonpiqueyre 2016 i dag. Lad dig fortrylle af dens charme og karakter og oplev ægte Bordeaux-magi i hver eneste slurk.

Bestil din flaske Château Fonpiqueyre 2016 i dag og lad dig indføre i en verden af ​​vinoplevelser ud over det sædvanlige!

Yderligere information

Alkohol

13,5%

Drue

Cabernet Sauvignon, Merlot

God til

Fjerkræ, Gris, Lam, Okse, Vildt

Land

Frankrig

Område

Bordeaux

Størrelse

75 cl.

Type

Rødvin

Årgang

2016