I et stærkt samarbejde

I et stærkt samarbejde så Tur d´ rosé dagens lys første gang i 2022, Kirsten Jespersen fra Nordfyns Bank var første initiertivtager og vendte hurtigt fokus mod Vin & Co. for at få rosé delen dækket af.

Det endte efter nogle gode snakke i et tæt og stærkt samarbejde mellem Nordfyns Bank og Vin & Co. Middelfart om afholdelsen af et lokalt forankret event som handler om fællesskab, hygge og god vin.

Rutebeskrivelse

Ruten består i år udelukkende af en 5 km. tur hvor vi tager dig fra gammelhavn, gennem kongebroskoven, henover kobakken, forbi naturcentret, over dyrehaven, forbi stadion for at ende tilbage på pladsen ved gammelhavn. En rute som på smukkeste vis viser hvad Middelfart kan fra den naturskønne side, på ruten vil du 5 gange skulle stoppe op for at nyde et glas rosevin ved de opsatte væskedepoter hvor der vil være værter som kan fortælle røverhistorier og hygge om dig. 

På stop nr. 4 ved Huset Middelfart står Huset klar med en lille snack som du kan nyde til til din rosevin inden du bevæger dig ud på sidste halvdel af turen.


Om du løber eller går turen er underordnet, det vigtigste er at du får en hyggelig dag, men godt selskab og skønne vine.

Vi glæder os til at se dig..!

Det praktiske:

Start og mål:

Sildemarken (Havnegade 141), 

5500 Middelfart

Dato: 

3. Juni 2023, kl. 13.00

Rute:

5 km. (Løb eller gå), 6 glas rosé

Køb din billet her

Prisen er bare 100,- pr. deltager. Max 400 deltagere

Løbet er UDSOLGT, ønsker du at komme på venteliste, send os en mail på middelfart@vinogco.dk med navn og telefonnr.

Stærke samarbejdspartnere

På væskedepot nr. 4 som ligger hos Huset Middelfart, møder du Kim & Michael, de arbejder på Huset og står klar med en lille lækker løbesnack igen i år.

Konferencecentret HUSET Middelfart er vært for over 30.000 konferencegæster årligt. Konferencecentret har plads til mange hundrede kursus- og mødegæster – med eller uden bespisning og overnatning. Siden HUSET Middelfart blev bygget i 1968, har det været et livligt centrum for læring og inspiration for tusinder af virksomheder, organisationer og myndigheder landet over. HUSET Middelfart er centralt beliggende i Danmark i naturskønne områder og kun 10 minutters kørsel fra motorvejen.

Lillebælt Skilte & Print birdrager til projektet med alle skilte og tryksager, de trykker alle vores medhjælper t-shirts, bannere, beachflag og skilte til afmærkning af ruten.

Hos Lillebælt Skilte & Print har vi bred erfaring indenfor opsætning og produktion af grafiske materiale til din virksomhed. Vi leverer alt lige fra visitkort til store facadeskilte. Ingen opgave er for stor eller lille.