Velkommen til vores handel lokalt kampagne. Som fysisk forretning er vi 100% afhængige af at borgerne i vores lokalområde handler hos os, men vi ved også godt at det ikke altid er lige nemt at nå forbi vinhandleren i en travl hverdag og mange kunder oftes handler på nettet eller tager vinen med hjem fra supermarkedet.

Derfor er det vigtigt for os som fysisk forretning, at vise at vi også kan være det bekvemmelige valg, men helt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hvis du handler på vinogco.dk og bor i Middelfart kommune, så har du nemlig mulighed for at få leveret dine varer helt gratis. Vi kører varetur hver tirsdag og fredag – og det er os, din lokale vinhandler som kommer forbi med varerne, så hvis du er hjemme får du et smil med på vejen – hvis ikke så sætter vi varerne et aftalt sted. Det kunne være på kældertrappen eller nede i legehuset bag i haven. Vi går gerne en ekstra meter eller 10 for dig.

Hvis du vil have rådgivning og vejledning, så kan du altid kigge ind forbi butikken til en snak. Sidst, men ikke mindst, så er det altså også super nemt at få byttet sine varer, når man har handlet lokalt. Vi kører gerne forbi og henter dem samme sted, hvis det skulle vise sig at den vin du har bestilt ikke lige helt, faldt i din smag.

Vi håber du vil støtte os, så lover vi til gengæld dig, at vi nok skal yde den absolut bedste service som vi overhovedet kan – Vi ses.